Mam taki problem:
W bagażniku mam straszną wilgoć. Wiecie może którędy to wlatuje? Ja jakoś nie mogę zlokalizować?? Czytałem też o jakiś kanalikach ale nie wiem którędy i czy w ogóle idą one przez bagażnik. nie mam szyberdachu. Mój golf jest trzy drzwiowy.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
wyciagnij dywanik bagaznika i sprawdz czy nie masz dzior.... zobacz czy na nadkolach nie ma od srodka rdzy..najczesciej sa to uszczelki tylniej lampy...
najlepiej to oblej tylnia czesc samochodu duza iloscia wody i zobacz ktoredy woda sie dostaje...
najlepiej to oblej tylnia czesc samochodu duza iloscia wody i zobacz ktoredy woda sie dostaje...- piotr0488
- Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
piotr0488, ma racje to najprawdopodobniej tylnia lampa ... ja tak mialem u siebie i woda byla nawet przy kole zapasowym... zobacz czy masz dobrze dokreconee te sruby od lamp (3sa) uwazaj zebys nie ukrecil tak jak ja jakies
potem sprawdz czy uszczelki miedzy kierunkowskazem a dolna czescia lampy nie puszczaja wody... jesli nie to to musisz mic walsnieta uszczelke od bagzznika albo dziuraw nadkola... ja opstawiam na 90%lampy
pozdro
pozdro-

Imper - Members
Uzman, jesli chodzi o tylnia to prawie nigdy przez uszczelke nie przecieka woda (tyl) z przodu sie zdarza a z tylu prawie nigdy.. zazwyczaj jak samochod byl z tylu walony
- piotr0488
- Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1