Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Woda pod dywanikiem kierowcy etc....
Jak w temacie, mam wodę pod dywanikiem kierowcy, przetkałem już przewody odprowadzające wode, te z przodu, ale pojawił sie kolejny problem. zauważyłem że woda kapię po bezpiecznikach i po kabelkach tam pod kierownicą gdy wlewam wodę do tego odpływu w szyberdachu... macie jakiś pomysł co z tym zrobić ? wymienić ten przewód ? jeśli tak to jak to zrobić ?
- szopeeen
- Berbeć
Ten plastik nic Ci nie da, dalej jest profil z blachy który wszystko zasłania, musisz się dostać od spodu od strony bezpieczników.
Odkręcasz rączkę do otwierania maski, wyciągasz linkę, odkręcasz jedną śrubę która trzyma ten plastik, wyciągasz i masz minimalnie więcej miejsca do działania
Odkręcasz rączkę do otwierania maski, wyciągasz linkę, odkręcasz jedną śrubę która trzyma ten plastik, wyciągasz i masz minimalnie więcej miejsca do działania
-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
no to pięknie jak tylko wyjdę ze szkoły i podjadę na swoją wioskę to się za to wezmę.. oby czasu do wieczora wystarczyło, dzięki za pomoc, napisze potem czy pomogło
[ Dodano: 2014-10-10, 07:21 ]
no i wszystko spoko, udało mi się trafić tym przewodem do kolanka, zajęło mi to godzinę. los chciał ze jestem dość niski na swój wiek, za czym idą małe dłonie wiec poradziłem sobie bez dokręcania czegokolwiek;) dzięki
[ Dodano: 2014-10-10, 07:21 ]
no i wszystko spoko, udało mi się trafić tym przewodem do kolanka, zajęło mi to godzinę. los chciał ze jestem dość niski na swój wiek, za czym idą małe dłonie wiec poradziłem sobie bez dokręcania czegokolwiek;) dzięki
- szopeeen
- Berbeć
• Strona 1 z 1