Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
wilgoc w środku czy to mozliwe ?
Witam mam problem ostatnio zajrzałem z ciekawości do zapasowego koła i zauwazyłem że jest całe mokre jak je podniosłem to tam tez było mokro no tak wilgotno a w samym bagazniku sucho tylko w tym schowku na zapasowe koło zbiera sie straszna wilgoć co to moze byc?
- robertd21
- Berbeć
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
pewnie ci sie nalewa jakos i scieka tam bo najnizszy punkt w bagarzniku od spodu raczej ci sie nienaleje pod gorke nieplynie woda raczej chyba ze ostro po kaluzach smigales to mozliwe ze zacieklo wyciagnij kolo wyczysc tam i wytzyj do sucha a potem potestuj lej woda na golfa i kuknieszjak sie naleje czyli nieszczelna jakas uszczelka jesli nic to znaczy ze po kaluzach jak jezdzisz to sie nalewa moze przerdzewiala ci zdeka podloga tez moze byc
- mietek
- Badacz tematu
A ja mam takie pytanie często otwierasz klape bagażnika np: po deszczu w deszcz czy jak zalega na niej śnieg szczególnie teraz ? .... bo ja mialem wlaściwie to mam ten sam problem ... to nie jest żadna nieszczelność po prostu jak ją otwierasz wszystko spływa odpływami .. powinno popłynąc po lampie na podłoge u mnie niestety lampy są ze starości odkształcone (ten czarny plastik przytrzymujący je do nadwozia) i leci pod nie ... i dokładnie w to miejsce jak mówisz ... pod koło zapasowe
ja uszczelniłem silikonem te lampy i juz po problemie specjalnie otwieram klape jak jest pokryta rosą wilgocią i czekam aż spłynie , problem zniknął 
ja uszczelniłem silikonem te lampy i juz po problemie specjalnie otwieram klape jak jest pokryta rosą wilgocią i czekam aż spłynie , problem zniknął 
- morsdicti
- Members
• Strona 1 z 1