witam
Czy jest w ogóle WANDER-BAUM wpinany do kratki nawiewu zamiast choinke? Chodzi o czarny zapach
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Chyba raczej nie
Jak nawet niema na stronie producenta
Są ale takie olejki niestety też wiszące
http://www.wunderbaum.pl/
Jak nawet niema na stronie producenta
Są ale takie olejki niestety też wiszące
http://www.wunderbaum.pl/Wszystko o moim golfie --->
Mój samochód ma 160 lat i zaraz mu się urwie zawieszenie ale driftuje nim jak
Mój samochód ma 160 lat i zaraz mu się urwie zawieszenie ale driftuje nim jak

-

Czesio207 - Gaduła
"czarny zapach" a co to??? Kolego nie wieszaj dziadostwa po aucie. Kup sobie olejek zapachowy jaki chcesz nasącz nim cokolwiek chłonnego zamknij w buteleczce po lekach z małym otworkiem w zakrętce i gdzieś umieść tak żeby widac nie było.
- pablomed
- Members
pablomed napisał(a):"czarny zapach" a co to??? Kolego nie wieszaj dziadostwa po aucie. Kup sobie olejek zapachowy jaki chcesz nasącz nim cokolwiek chłonnego zamknij w buteleczce po lekach z małym otworkiem w zakrętce i gdzieś umieść tak żeby widac nie było.
Czarna choinka a co to za zapach to nie wiem wiem ze jest wyczesany w kosmoo
-

scyzormks - Gaduła
scyzormks napisał(a):pablomed napisał(a):"czarny zapach" a co to??? Kolego nie wieszaj dziadostwa po aucie. Kup sobie olejek zapachowy jaki chcesz nasącz nim cokolwiek chłonnego zamknij w buteleczce po lekach z małym otworkiem w zakrętce i gdzieś umieść tak żeby widac nie było.
Czarna choinka a co to za zapach to nie wiem wiem ze jest wyczesany w kosmoo
Czarna to zapach męskich perfum
Jeszcze waniliowa (żółta) jest git ![:]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
-

saszelqq - Members
- Rocznik: 1981
- Silnik: 1.1 GG
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
ludzie pakuja to do aut zamiast wymienic filtr kabinowy... i dziwia sie ze nic nie daje
ja mam w bagazniku zapach i wystarcza po wymianie filtra 
ja mam w bagazniku zapach i wystarcza po wymianie filtra 
-

dawidek1991 - Czytacz
scyzormks,
czarny to zdaje się być 'black classic'
sam go wieszam
A co do wymiany filtra kabinowego to się po części zgodzę , jednak jeżeli ktoś chce żeby mu pachniało w środku to sobie taakie o coś wiesza
zawilgocony, zagrzybiały filtr kabinowy + zapach = zapach bagna
czarny to zdaje się być 'black classic'
sam go wieszam
A co do wymiany filtra kabinowego to się po części zgodzę , jednak jeżeli ktoś chce żeby mu pachniało w środku to sobie taakie o coś wiesza
zawilgocony, zagrzybiały filtr kabinowy + zapach = zapach bagna
-

dbdgonzo - Czytacz
- Rocznik: 1995
- Silnik: 1.8
- Paliwo: PB
Oczywiście, ze tak. Ładny zapaszek, posprzątane ładnie i już inny samochód, a nie tak jak w zime, gumowe dywaniki, ciapa, błoto... Już się nie mogę doczekać tej wiosny ;D
A choinki to już taka tradycja ;D Wczoraj własnie w realu widziałem choinki za 7zł z wander baum... Zdrożały... ;D
A choinki to już taka tradycja ;D Wczoraj własnie w realu widziałem choinki za 7zł z wander baum... Zdrożały... ;D
-

dawidek1991 - Czytacz
dawidek1991 napisał(a):Oczywiście, ze tak. Ładny zapaszek, posprzątane ładnie i już inny samochód, a nie tak jak w zime, gumowe dywaniki, ciapa, błoto... Już się nie mogę doczekać tej wiosny ;D
bo to zimowe, płyn zimowy też droższy

-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG