vw golf 3 97r regulacja kolumny kierownicy

Problemy zapytania związane z wnetrzem

Moderator: Moderator

vw golf 3 97r regulacja kolumny kierownicy

Postprzez szakal01 » 11 lis 2013, o 16:39

dzien dobry :) jestem tu nowy :) mam pytanie jak sprawdzic czy mam regulacje wysokosci kierownicy w swoim golfie?? w 97r chyba juz byla nie?? mam abs wspomaganie klimatyzacje :) a jak sie ta kierownic reguluje co zrobic??? POzdrawiam
Krzysiek
Avatar użytkownika
szakal01
Czytacz
 
Posty: 57
Dołączył(a): 11 lis 2013, o 16:35
Lokalizacja: Poznań

vw golf 3 97r regulacja kolumny kierownicy

 

Postprzez deusiwo » 11 lis 2013, o 17:56

po lewej stronie za manetką kierunkowskazów powinna być taka wajcha jeśli jej nie ma to nie masz regulowanej kierownicy :-P
Avatar użytkownika
deusiwo
Members
 
Posty: 1383
Dołączył(a): 9 wrz 2012, o 19:55
Lokalizacja: Wisła
Rocznik: 95
Silnik: ADZ
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez KrOlikkk » 11 lis 2013, o 17:56

po lewej stronie kierownicy powinna byc taka wajcha do regulacjji
Avatar użytkownika
KrOlikkk
Badacz tematu
 
Posty: 230
Dołączył(a): 20 maja 2013, o 11:19
Lokalizacja: Felinów

Postprzez szakal01 » 11 lis 2013, o 18:01

hmmm nic takiego nie mam a jakies zdjecie moge gdzie to powinno byc?? i jak wyglada moze jest zlamane

[ Dodano: 2013-11-11, 17:06 ]
a mozna to jakos zalozyc w razie czego?? jaki jest koszt? trudne?
Krzysiek
Avatar użytkownika
szakal01
Czytacz
 
Posty: 57
Dołączył(a): 11 lis 2013, o 16:35
Lokalizacja: Poznań

Postprzez deusiwo » 11 lis 2013, o 18:06

Skoro nie ma to nie ma. nawet jakby było złamane to by Ci coś wystawało albo miałbyś dziure w osłonie, nie?
Avatar użytkownika
deusiwo
Members
 
Posty: 1383
Dołączył(a): 9 wrz 2012, o 19:55
Lokalizacja: Wisła
Rocznik: 95
Silnik: ADZ
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez palio » 11 lis 2013, o 18:53

Tak wygląda osłona z regulacją kierownicy

Obrazek
Avatar użytkownika
palio
Administrator
 
Posty: 3881
Dołączył(a): 24 mar 2010, o 20:45
Lokalizacja: Fajsławice
Rocznik: 95
Silnik: 1Z++
Paliwo: ON
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez szakal01 » 11 lis 2013, o 21:17

aha hmm a mozna takie cos sobie zalozyc??
Krzysiek
Avatar użytkownika
szakal01
Czytacz
 
Posty: 57
Dołączył(a): 11 lis 2013, o 16:35
Lokalizacja: Poznań

Postprzez palio » 11 lis 2013, o 21:18

Pewnie, że można. Ja też nie miałem a sobie założyłem :-D .
Avatar użytkownika
palio
Administrator
 
Posty: 3881
Dołączył(a): 24 mar 2010, o 20:45
Lokalizacja: Fajsławice
Rocznik: 95
Silnik: 1Z++
Paliwo: ON
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez szakal01 » 12 lis 2013, o 13:23

ok a co bym musial kupic dokladnie aby zalozyc??
Krzysiek
Avatar użytkownika
szakal01
Czytacz
 
Posty: 57
Dołączył(a): 11 lis 2013, o 16:35
Lokalizacja: Poznań

Postprzez Pozor » 12 lis 2013, o 13:51

kolumna z regulacją i osłona i uważaj bo są 2 rodzaje pod starą stacyjkę z małym otworem i pod dużą stacyjką z tzw. krążkiem plastikowym wokół stacyjki ja kupiłem pechowo taką i w ogóle nie pasuje jedno z drugim i też uważaj bo to jest kruche jak diabli a ze świecą można tego szukać
Avatar użytkownika
Pozor
Members
 
Posty: 1424
Dołączył(a): 27 paź 2012, o 17:24
Lokalizacja: GST (Kaliska)

Następna strona

to jest ta auto laweta ze Zgorzelca



Powrót do Wnętrze

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości