mam takie pytanie w czym jest różnica między tylną kanapą całą a dzieloną??
czy da sie załorzyc dzieloną gdy mam całą?? najbardziej chodzi mi o rozwiązania konstrukcyjne
ps czy golfy miały kanapy z podłokietnikiem? albo z możliwością sięgnięcia do bagażnika??
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
tylna kanapa
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
Wydaję mi się że kanapa dzielona ma inne mocowanie (są 3 lub 4 zawiasy)
podłokietnik był montowany w Ventylu więc kanapę można przełożyć .
podłokietnik był montowany w Ventylu więc kanapę można przełożyć .
-

saladrus - Members
saladrus napisał(a):podłokietnik był montowany w Ventylu więc kanapę można przełożyć .

Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
jak najbardziej tylko musisz zdobyc jeden element taki trójkat który mocuje sie do podłogi w poblizu środkowego pasa w niego wkłada sie srodek oparcia właśnie , bo same siedzisko pasuje bez przeróbek.k-m-r1 napisał(a):mam takie pytanie w czym jest różnica między tylną kanapą całą a dzieloną??
czy da sie załorzyc dzieloną gdy mam całą?? najbardziej chodzi mi o rozwiązania konstrukcyjne
Ostatnio edytowano 5 lut 2010, o 12:20 przez Misiek_B, łącznie edytowano 1 raz
-

Misiek_B - Czytacz
jak najbarziej tylko musisz zdobyc jeden element taki trójkat który mocuje sie do podłogi w poblizu środkowego pasa w niego wkłada sie srodek oparcia właśnie , bo same siedzisko pasuje bez przeróbek.
jak takie cos bedziesz potrzebowal to powiedz mam na czesci kanape tylna dzielona (moze cos takiego jeszcze zostalo)

-

K@mil - POMOCNIK

akurat znajomy złomuje auto i zastanawiałęm sie czy nie brac ale chyba zamontuje 

-

k-m-r1 - Weteran
• Strona 1 z 1