Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
trzeszcząca nakladka progowa od pasazera
Ostatnio dalem do poprawek mojego 3D golfa -poprawki dotyczyły progu od pasazera, po tym zabiegu na dziurach trzeszczy mi ta nakladka progowa wewnetrzna od strony pasazera, wkurza mnie to niemilosiernie, co z tym zrobic??sciagnalem ja i wszystkie zaczepy sa na mijescu, macie jakies pomysly jak sie tego pozbyc?
-

darkmen21 - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 1.8
- Paliwo: PB
- Nadwozie: cabrio
-

lackas - Members
, podczas skladania,mozliwe ze słabo została dokrecona .Lepiej wziasc zdjac ja i mocniej podociagac sruby,i najwyzej popodkładac małe kawałki gabki.darkmen21 napisał(a): trzeszczy mi ta nakladka progowa wewnetrzna od strony pasazera
-

swatu - VIP
- Silnik: 2000
- Nadwozie: 3-drzwiowe
dokładnie tak jak pisze swatu była źle dokręcona i troszke wygięta chodź na pierwszy rzut oka wszystko było ok
-

lackas - Members
żeby każdy miał takie problemy ze swoim golfem
podłożyć coś albo dokręcić i tyle... Trochę wyobraźni koledzy, z byle pierdołą od razu na forum 
podłożyć coś albo dokręcić i tyle... Trochę wyobraźni koledzy, z byle pierdołą od razu na forum 
GOLF 3 by głuszek
kliknij i napisz co o nim sądzisz...
-

gluszek - Members
dla Ciebie to pierdoła może...ale dla mnie jest to ważne, bo jak kupowałem golfa to byla cisza na wszystkich dziurach i tak chce zeby zostalo, a nie trzeszczalo wszystko dookola jakby kazdy element byl rozkrecany po 1000 razy.gluszek napisał(a):z byle pierdołą od razu na forum
swatu, lackas, wykrecalem te cholerstwo juz i wszystko podociągałem
podłożę coś jak radzicie 
-

darkmen21 - Members
- Silnik: 1.8
- Nadwozie: cabrio
wytnij z gabki kwadraciki i popodkladaj ,;)albo daj kawałek filcu.darkmen21 napisał(a):wykrecalem te cholerstwo juz i wszystko podociągałem podłożę coś jak radzicie
-

swatu - VIP
- Silnik: 2000
- Nadwozie: 3-drzwiowe
darkmen21 ale takie rzeczy to chyba nie problem zrobić samemu, podłożyć coś i gotowe
Rozumiem jak coś w silniku albo coś rozebrać, no ale takie tematy mnie rozśmieszają czasem
Mi drga i brzęczy na dziurach kieszeń w drzwiach i co mam zrobić? Pewnie dokręcić albo podłożyć coś
Sam na to wpadłem jak widać i trudne nie było
Pozdro koniec śmieciowiska
Rozumiem jak coś w silniku albo coś rozebrać, no ale takie tematy mnie rozśmieszają czasem
Mi drga i brzęczy na dziurach kieszeń w drzwiach i co mam zrobić? Pewnie dokręcić albo podłożyć coś
Sam na to wpadłem jak widać i trudne nie było
Pozdro koniec śmieciowiska GOLF 3 by głuszek
-

gluszek - Members
• Strona 1 z 1