Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
jeżlei masz wszystkie czujniki przy pedałach sprzęgła i hamulca to z tego co widzę musiałbyś tylko manetkę wymienić na tą od golfa 3 albo passata B4 tak to powinno działać dużo przeczytałem na ten temat na forum passata jak chcesz mogę ci zapodać link bo tak reszta rzeczy które tam masz powinny pasować prawie P&P. A tak w ogóle ile dałeś za ten zestaw bo też się będę przymierzał ale nie wiem ile kasy zbierać
-

Pozor - Members
A to git że 4 stówki ogólnie cięzki do dostania jest to towar . Manetka sama przyjdzie tak z 100 zł a też to jest duży rarytas powinna pasować ale jak nie to zawsze można z lutownicą zadzialać 

-

Pozor - Members
Pozor napisał(a):A to git że 4 stówki ogólnie cięzki do dostania jest to towar . Manetka sama przyjdzie tak z 100 zł a też to jest duży rarytas powinna pasować ale jak nie to zawsze można z lutownicą zadzialać
Ej kolego Pozor ale Ty masz diesla, nie wiem jak w TD ale w TDI masz prawie P&P. Czytales cos na ten temat czy tylko wpadles na pomysl "chce miec tempomat"
wdieslu i w benzynie inaczej to dziala wszystko, pozdroR.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
Ej kolego Pozor ale Ty masz diesla, nie wiem jak w TD ale w TDI masz prawie P&P. Czytales cos na ten temat czy tylko wpadles na pomysl "chce miec tempomat"wdieslu i w benzynie inaczej to dziala wszystko, pozdro
nie masz racji jest różnica
A co do linków proszę
http://forum.vw-passat.pl/threads/15542 ... mat-do-VR6
głownie na tym się wzorowałem
*Przypominam iż temat dotyczy przekładki tempomatu z paska do golfa vr6 więc proszę o wypowiedzi w temacie.
Ostatnio edytowano 21 mar 2013, o 20:38 przez Pozor, łącznie edytowano 2 razy
-

Pozor - Members
• Strona 1 z 1