Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
No ja powiem że mam szwagra tapicera i mi odradza owszem fajnie to wygląda ale tylko na jakieś pół roku bo popęka i się powyciera ta skaj to badziewie zobaczcie na sofy np jak wyglądają po roku ja nie polecam szkoda tylko kasy a materiał za 15 to masakra jak ściera ale kto co lubi jak zrobicie to proszę o fotkę na przyszłe lato czy to jeszcze będzie wyglądać
Pajdus
- Pajdus
- Badacz tematu
w polowie zgodze sie z toba ale przeciez nie siedzisz i nie uzywasz deski rozdzielczej tak jak sofy. Fakt ze siedzenia obite skajem po pewnym czasie pekaja i łuszcza sie ale na desce rozdzielczej jesli jest materiał dobrze napiety i naciagniety mysle ze nie powinno tak szybko dojsc do uszkodzen.No ja powiem że mam szwagra tapicera i mi odradza owszem fajnie to wygląda ale tylko na jakieś pół roku bo popęka i się powyciera ta skaj to badziewie zobaczcie na sofy np jak wyglądają po roku ja nie polecam szkoda tylko kasy
Duza role tez odgrywa sam kolor matriału wiadomo im jasniejszy tym szybciej sie brudzi ,a jak z konserwacja skaju.Czy po kilkunastu przetarciach sciereczka material niebedzie zniszczony.

-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
od temperatur się rozleci gorąco zimno i dupa na sama deskę bym proponował prawdziwa skóra koszt trochę większy ale w czasie i wyglądzie się zwróci
[ Dodano: 2011-06-07, 15:14 ]
klej o którym pisał kolega to niby jest mocny ale jak dostał temp to podsufitka puściła
[ Dodano: 2011-06-07, 15:14 ]
klej o którym pisał kolega to niby jest mocny ale jak dostał temp to podsufitka puściła
Pajdus
- Pajdus
- Badacz tematu