Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Re: szyber
adam1987 napisał(a):mam problem od jakiegos czasu gdy parkuje pod chmurka podczas deszczy zaczyna lac mi sie woda przez szyber co zrobic???????? jak to uszczelnic??????
A no kolego miałem ten sam problem i wystarczy wyczyścić kanały odpływowe od szyberku i jest git..pozdro
- rafik
- Czytacz
Przeczyść odpływy ja też nie mam szczelnego ale woda spływa odpływami , a ja w zimię go nie otworze bo mam urwaną prowadnicę lewą , ale może to wkońcu naprawię na lato albo kupię używany sprawny szyber
-

wojtek070580 - Badacz tematu
u mnie tez sie woda lała a resztki spływały podczas jazdy na głowe
wiec wziałem silikon i zalepiłem wszystkie szpary tzn,cały szyber naobdkoło i ani kropla nie ma prawa wpasc(tak pozatym to i tak mam popsuty szyberdach wiec nie załuje ze jest zaklejony).
wiec wziałem silikon i zalepiłem wszystkie szpary tzn,cały szyber naobdkoło i ani kropla nie ma prawa wpasc(tak pozatym to i tak mam popsuty szyberdach wiec nie załuje ze jest zaklejony).-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
a ja sie dopisze do tego tematu.
Mam inny problem z szyberdachem. A mianowicie uległ uszkodzeniu mechanizm cos tam pekło. z jednej strony normalnie działa z drugiej da sie otworzyc zamknąć juz nie.
wiem ze dach na szrocie kosztuje około 350 zl ale uzyskałem informację ze szyberdach od passata ma identyczną mechanikę. rózni się tym że nie ma szyby i inny silnik jest ale jak ktos potrafi przełożyć uszkodzoną część z jednego do drugiego dachu to na 100% pasuje.
moje pytanie czy to do konca prawda?
Mam inny problem z szyberdachem. A mianowicie uległ uszkodzeniu mechanizm cos tam pekło. z jednej strony normalnie działa z drugiej da sie otworzyc zamknąć juz nie.
wiem ze dach na szrocie kosztuje około 350 zl ale uzyskałem informację ze szyberdach od passata ma identyczną mechanikę. rózni się tym że nie ma szyby i inny silnik jest ale jak ktos potrafi przełożyć uszkodzoną część z jednego do drugiego dachu to na 100% pasuje.
moje pytanie czy to do konca prawda?
<b>Ośla bryka</b>
moj-golf/golf-mk3-1-6-cl-europe-by-osiolek-t12795.html
-

osiolek - Czytacz
sie napisalem, wypracowanie siekłem a nie napisałem ze chodzi własnie o prowadnice 

<b>Ośla bryka</b>
-

osiolek - Czytacz
osiolek napisał(a):sie napisalem, wypracowanie siekłem a nie napisałem ze chodzi własnie o prowadnice
ja dalbym Ci warna za tego posta w podanym linku masz caly post o wszystki usterkach szybra, otworzyc
poczytac
zastosowac
cieszyc jape ze sprawnego szybra ![:]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
-

majkel2424 - Czytacz
• Strona 1 z 1