Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Jakby ktoś coś potrzebował to koło mnie na szrocie stoją dwa golfy z takim wnętrzem w tym jeden ma kieszenie materiałowe 

-

hellaflush - Gaduła
Pierwszy golf:
A to ten drugi, nie ma kieszonek materiałowych i chyba tylko szara kanapa została.
Kolo chce 25zł za boczek
Jak dla mnie cena przesadzona bo stan też nie jest najlepszy no ale może jakieś rączki czy klamki będzie taniej a samych kieszeni nie chce sprzedać...
A to ten drugi, nie ma kieszonek materiałowych i chyba tylko szara kanapa została.
Kolo chce 25zł za boczek
Jak dla mnie cena przesadzona bo stan też nie jest najlepszy no ale może jakieś rączki czy klamki będzie taniej a samych kieszeni nie chce sprzedać...-

hellaflush - Gaduła
załatw korbki opuszczania szyb choć dwie sztuki mi rączki drzwi kieszenie i klamki jak by dało rade ? a te boczki nie do odratowania Tak?
to nie świat mknie do przodu
to ty za.........
Gaz jest do zapalniczek
Ropa do traktorów
to ty za.........
Gaz jest do zapalniczek
Ropa do traktorów
- benek
- Gaduła
-

hellaflush - Gaduła
ooo ten pierwszy ma takie boczki jak ja, całe wyklejone welurem
żadko spotykane
benek w moim temacie są zdjęcia wszystkiego co jasne, co prawda z vento ale większa większość pasuje , a ilościowo jest tego trochę
żadko spotykane
benek w moim temacie są zdjęcia wszystkiego co jasne, co prawda z vento ale większa większość pasuje , a ilościowo jest tego trochę

moja biała strzała- moj-golf/biala-strzala-variant-1-9td-t50990.html
Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
-

mkkay - Members
-

Karol B. - Members