Swap drzwi i boczków

Problemy zapytania związane z wnetrzem

Moderator: Moderator

Swap drzwi i boczków

Postprzez przemon109 » 22 paź 2014, o 18:04

Witam serdecznie forumowiczów! :d
Pytanie jest następujące:
posiadam golfera 3d el. szyby oraz lusterka. problemem jest ruda od dołu (omfg!). mam okazję kupić drzwi el szyba i lusterka ale bez boczkow i mechanizmu podnoszenia szyby i wiazek i wgl. Pytanie do was, czy da rade wszyatko przełożyć? czy elementy poza blacharskimi wszystko da się przełożyć nawet jeśli kupilbym drzwi z szybą i lusterkiem manualnym?

Pozdrawiam,
Ave :D
Ostatnio edytowano 22 paź 2014, o 18:26 przez przemon109, łącznie edytowano 1 raz
przemon109
Berbeć
 
Posty: 10
Dołączył(a): 28 cze 2014, o 16:34
Lokalizacja: Rawa Mazowiecka

Swap drzwi i boczków

 

Re: boczkiboczkowe boki!

Postprzez Opik » 22 paź 2014, o 18:07

przemon109 napisał(a):problemem jest ruda od dołu


skoro ruda się wzięła za podłogę to po co przekładać drzwi? :hyhy:

naucz się pisać dokładnie o co chodzi, bo właśnie tyle można wywnioskować z tego pytania :P

co do drzwi - drzwi to skorupa, możesz przełożyć co chcesz i jak chcesz, jeżeli siedziało w Golfie to podejdzie bez przeróbek do innego
Avatar użytkownika
Opik
Members
 
Posty: 7058
Dołączył(a): 28 lis 2011, o 22:22
Lokalizacja: Lublin
Silnik: 2.0
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez przemon109 » 22 paź 2014, o 18:18

Oczywiście, niestety jestem w posiadaniu tylko i wyłącznie telefonu który nieco się psuje. Drzwi bym przełożył po blacharce, ale już by były. Są zdrowe dlatego bym chciał. Chodzi o to czy można z moich szyby el i lusterka el. z boczkiem z regulacjami itd wiadomo również elektrycznymi dałoby rade gdybym np: dorwal drzwi w takim samym lakierze ale że wszystkim manualnym, wszystko z moich przełożyć na te, czy nie będzie jakiś problemów z elementami?

Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 22 paź 2014, o 18:32 przez przemon109, łącznie edytowano 1 raz
przemon109
Berbeć
 
Posty: 10
Dołączył(a): 28 cze 2014, o 16:34
Lokalizacja: Rawa Mazowiecka

Postprzez Opik » 22 paź 2014, o 19:21

Żadnych problemów, wszystko można normalnie przełożyć :)
Avatar użytkownika
Opik
Members
 
Posty: 7058
Dołączył(a): 28 lis 2011, o 22:22
Lokalizacja: Lublin
Silnik: 2.0
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez przemon109 » 22 paź 2014, o 20:41

Dzięki za odpowiedź :d w sumie wszystko jasne :p
przemon109
Berbeć
 
Posty: 10
Dołączył(a): 28 cze 2014, o 16:34
Lokalizacja: Rawa Mazowiecka





Powrót do Wnętrze

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości