Elo
od czasu jak mam gwint to wiadomo trochę autem pobuja nie nierównościach i przez to sprężyny w fotelu trochę też pracują. Da się coś zrobić by fotel nie skrzypiał? jest to trochę denerwujące
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
killah napisał(a):Elo
od czasu jak mam gwint to wiadomo trochę autem pobuja nie nierównościach i przez to sprężyny w fotelu trochę też pracują. Da się coś zrobić by fotel nie skrzypiał? jest to trochę denerwujące
Wyciagasz fotel (3minuty) i smarujesz smarem szyny i ta czesc gdzie fotel sie zabezpiecza jak sie przesuwa u mnie pomoglo.. no chyba ze skrzypią Ci sprezyny w fotelu x)
-

K@mil - POMOCNIK

K@mil napisał(a):killah napisał(a):Elo
Wyciagasz fotel (3minuty) i smarujesz smarem szyny i ta czesc gdzie fotel sie zabezpiecza jak sie przesuwa u mnie pomoglo.. no chyba ze skrzypią Ci sprezyny w fotelu x)
no właśnie o to chodzi
chyba nie ma na to żadnej rady :d- killah
niestety nie ma:)killah napisał(a):no właśnie o to chodzi chyba nie ma na to żadnej rady :d
to niezbyt dobry środek smarny, to raczej do śrubekdarius84 napisał(a):WD-40 lub inny podobny srodek i psikamy:)

-

darkmen21 - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 1.8
- Paliwo: PB
- Nadwozie: cabrio
• Strona 1 z 1