Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
skrócenie dźwigni zmiany biegów
da się wyciągnąć a jak tak to jak dźwignie od zmiany biegów w celu skrócenia 

Pajdus
- Pajdus
- Badacz tematu
-

palio - Administrator
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z++
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Ja mam wykroje foteli jeśli miałbyś zamiar pojechać bardziej po bandzie, wykrój gały niby prosty, jeszcze nie próbowałem ale obgadam temat w pracy na modelarni bo nie ukrywam że sam bym obszył u siebie czerwoną nicią tak jak mieszek biegów i lewar ręcznego. 
-

mazzieh84 - Badacz tematu
jak byś miał wykrój gałki to poproszę niby proste a jednak z 2 elementów ja mam w grubej skórze i szew jest schowany wewnątrz niestety gruba skórę źle się szyje teraz skórę przewalcuje na walcach może będzie lepiej
Pajdus
- Pajdus
- Badacz tematu
koleżanka podpowiedziała mi jak to ładnie wykonać, kształt trzeba zrobić bez naddatku na szwy i pojechać stębnowaniem dookoła wykroju na tych dwóch elementach, następnie mocną nicią obszywać tak jak obszywają kierownice, chyba że skórka jest cienka to można by schować szew do środka co raczej nie będzie łatwe, jak zrobie wykroje to w skali 1:1 ci podeślę. PozdroPajdus napisał(a):jak byś miał wykrój gałki to poproszę niby proste a jednak z 2 elementów ja mam w grubej skórze i szew jest schowany wewnątrz niestety gruba skórę źle się szyje teraz skórę przewalcuje na walcach może będzie lepiej
-

Za wczasu weź mi wyślij foto swojej gały bo mam zamiar jutro ogarnąć temat na przykładzie mojej btw może potrzebujesz cienkiej skórki W1 mam na stanie trochę jakby co...różne kolory od shwartz do bianco 

-

zaraz wstawię fotkę
[ Dodano: 2011-09-09, 15:07 ]
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c10 ... 67960.html niestety gała szpeci wszystko albo nowa albo obszyje też w brązie robił drugi komplet w jasnym odcieniu
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c10 ... 67960.html niestety gała szpeci wszystko albo nowa albo obszyje też w brązie robił drugi komplet w jasnym odcieniu
Pajdus
- Pajdus
- Badacz tematu
Pajdus napisał(a):zaraz wstawię fotkę
Ta gała wygląda jak Kutong
! hahahahahahaha 
VW Golf Mk1 VR6
-

patrolfak - Members