witam , związku z tym że wybieram z rodziną sie na urlop mam następujące pytanie
chciałbym zamontować w swoim golfie variancie 1994 siatkę grodziową
czy da sie to zrobić
wiem że u mnie poprostu niema mocowań / uchwytów na tą siatke
muj kuzyn ma golfa kombi 1997 i ma taką siatke i ma mocowania
czy mogę jakoś prowizorycznie zamonotwać tę siatke? czy musze mieć odpowiednie słupki (plastiki podsufitki z tymi mocowaniami) i czy to w ogóle będzie pasować
bo chce dużego psa zabrać też na urlop i poprostu potrzebuje tej siatki żeby nie przechodził .
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
takie siatki mają tylko wersje z homologacją ciężarową
ale samemu można coś pokombinować, wykonać odpowiedni stelaż i gotowe nie wiem jak to w golfach wygląda ale robiliśmy kiedyś coś takiego do Opla Combo
ale samemu można coś pokombinować, wykonać odpowiedni stelaż i gotowe nie wiem jak to w golfach wygląda ale robiliśmy kiedyś coś takiego do Opla Combo
-

marcinkoz2910 - Members
no dzięki Marcin ale wiesz muj kuzyn ma golfa 1997 GT w wersji SPECJAL
i on ma normalnie fabrycznie te siatke i niemiał nigdy homologacji
,może jednak da sie te słupki przełożyć tylko co z dolnymi prowadnicami rolet chyba też są jakieś inne uchwyty na dolną część siatki
i on ma normalnie fabrycznie te siatke i niemiał nigdy homologacji
,może jednak da sie te słupki przełożyć tylko co z dolnymi prowadnicami rolet chyba też są jakieś inne uchwyty na dolną część siatki
-

GITgostek - Badacz tematu
GITgostek, dolne uchwyty są zapewne w podłodze więc tego nie zrobisz... pozostaje wykonać jakiś praktyczny stelaż a do niego zamocować siatkę
bynajmniej jak to tak bym widział zrobić, ale zapewne coś bym więcej powiedział gdybym widział to na żywo
bynajmniej jak to tak bym widział zrobić, ale zapewne coś bym więcej powiedział gdybym widział to na żywo
-

marcinkoz2910 - Members
• Strona 1 z 1