Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Schowek zamiast poduszki. POMOCY!! :)
Witam. Otóż jak pisałem już w innych wątkach mam wyrypane poduszki powietrzne. Chciałem montować zaślepki lub inne poduszki, ale ostatnio przyjechał do mnie kumpel GOLFEM III ale z 93r. i tam zamiast poduszki jest schowek. Czy da się zamontować taki schowek u mnie zamiast poduszki 

- dk0000
- Berbeć
Czy da się zamontować taki schowek u mnie zamiast poduszki
Pewnie, że się da. Ale z drugiej strony lepiej kupić nową poduchę niż jeździć bez, skoro cały mechanizm jej ewentualnego wystrzału masz już zamontowany.

-

PrzemkoXVI - Members
Jakbym miał poduszki to też bym je odłączył...
W 20letnim samochodzie nie czułbym się zbyt pewnie mając "bombe" powietrzną...
Elektronika wraz z wiekiem niszczeje (elementy elektorniczne zmieniaja swoje parametry).
Jak wiadomo w golfie elektryczne "bajery" po kilkunastu latach zaczynają nie działać poprawnie... Co mi po poduszce która nie wystrzeli (podczas wypadku) albo wystrzeli w nieodpowiednim momencie?
W 20letnim samochodzie nie czułbym się zbyt pewnie mając "bombe" powietrzną...
Elektronika wraz z wiekiem niszczeje (elementy elektorniczne zmieniaja swoje parametry).
Jak wiadomo w golfie elektryczne "bajery" po kilkunastu latach zaczynają nie działać poprawnie... Co mi po poduszce która nie wystrzeli (podczas wypadku) albo wystrzeli w nieodpowiednim momencie?
- 14SoundSX
- Czytacz
ale prawdo podobnie był w użyciu to i do wymiany jest sensor,napinacze pasów a atrapy to raczej nie ma sensu wstawiaćskoro cały mechanizm jej ewentualnego wystrzału masz już zamontowany.
-

Stachu_76 - Czytacz
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
chlopie poduszki jak wystrzela to obie w golfie 3,a wymiana to poduszki plus sterownik bo on jest tez uszkodzony,nie rób wiochy, włóz najwyżej zaślepki,
[ Dodano: 2013-06-15, 04:47 ]
sam sobie podłączysz to jest głupiego robota jak masz pozostawione przewody pod deska
[ Dodano: 2013-06-15, 04:47 ]
sam sobie podłączysz to jest głupiego robota jak masz pozostawione przewody pod deska
- robercik
- Badacz tematu
• Strona 1 z 1