Tzn chodzi mi o funkcję jakie spełniają?
-klima ręczna (dwa przełączniki)
-ogrzewanie tylnej szyby
-opuszczanie szyb tylnych
Jakie jeszcze przełączniki pojawiają się w centralnej konsoli?

Moderator: Moderator

kusiu napisał(a):Ogrzewanie tylnej szyby wychodziło chyba w 2 rodzajach, jeden kwadratowy, drugi okrągły.
Do tego jeszcze immobilizer
Gdybym zaopatrzył się w przycisk od ryglowania drzwi to można by to jakoś podłączyć?
Swoja droga czy dokladany samemu czy oryginalny centralny... jak ktos ma troche pojecia do czego sluzy lutownica to podepnie sobie taki przycisk bez wiekszych problemow
Nie chce mi sie przeszukiwac calego forum zeby zobaczyc ktory przewod odpowiada za otwieranie a ktory za zamykanie, jedno jest pewne, wystarczy wpiac sie pod kostke w lewym slupku (w przypadku oryginalnej pompki) lub dostac sie do tzw "mastera" w przypadku dokladanego zamka
prawdopodobnie dostepny za "pare groszy" na pierwszym lepszym szrocie.
)
adams napisał(a): mozna przerobic wlacznik ogrzewania tylnej szyby
Zawsze myślałem, że to jest chwilowy przełącznik (zamyka obwód tylko kiedy się go trzyma a po puszczeniu sam wraca na pozycję "0")Snejk18 napisał(a):adams napisał(a): mozna przerobic wlacznik ogrzewania tylnej szyby
To przycisk ryglowania jest taki sam jak ten od podgrzewania szyby, czyli jest dwupozycyjny (ON/OFF)Zawsze myślałem, że to jest chwilowy przełącznik (zamyka obwód tylko kiedy się go trzyma a po puszczeniu sam wraca na pozycję "0")
Ja tam zrezygnowalem z tego, bo dla mnei nei problem wcisnac rygiel w drzwiach, ale jak ktos ma fantazje i checi to droga wolna 
moglby ktos zapodac zdjecie jak ten wlacznik wogole wyglada

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości