tylko nie piszcie ze na stacji benzynowej k2 to to sam wiemModerator: Moderator
• Strona 1 z 1
proszek - płyn do mycia tapicerki
jaki jest dobry środek do mycia tapicerki
tylko nie piszcie ze na stacji benzynowej k2 to to sam wiem
tylko nie piszcie ze na stacji benzynowej k2 to to sam wiemPajdus
- Pajdus
- Badacz tematu
Najzwyklejszy Wanish do prania dywanow i szczotka ryzowa, chyba, ze zatrudnisz kogos kto pierze dywany i tapicerki, ale taka przyjemnosc ok 150zeta i masz cacy.
Ja szorowalem recznie woda z Wanishem i efekt bardzo zadowalajacy.
-

prezesik - Members
prezesik25 napisał(a):Najzwyklejszy Wanish do prania dywanow i szczotka ryzowa, chyba, ze zatrudnisz kogos kto pierze dywany i tapicerki, ale taka przyjemnosc ok 150zeta i masz cacy.
Ile ci to schło?
Ja kupiłem taką piankę do prania (taką o: http://www.mdc-online.co.uk/media/catal ... _stuff.jpg ). Pryska się na tapicerkę później szoruje szmatką i zbiera, efekt jest dobry ale trzeba się bardzo dużo namachać żeby zeszło, przynajmniej na mojej jasnej tapicerce. Koszt ok.25zł.
-

uzbek - Badacz tematu
Robiłem jak prezesik25. Siedzenia wyciągnąłem z auta, wyprałem, potem porządnie wypłukałem woda - efekt super. Pierwszym razem użyłem vanisha nie wyciągajac siedzeń, wyprałem, ale nie spłukałem, przez co w paru miejscach powstały takie lekkie jaśniejsze plamki.
-

InspektorKot - Czytacz
Ja prałem sobie sam tapicerkę po raz pierwszy w życiu, odkurzaczem piorącym i jestem bardzo ale to bardzo zadowolony i przynamniej 100 zł do przodu a czas pracy 3h.
Życie jest za krótkie żeby jeździć litrowym Polo...
- kamilus_1990
- Czytacz
kamilus_1990, popierm. ja rownierz oodkurzaczem pioracycm i plynem karchera (do dywanow) .najpierw tym plynem a jak wyschly to kilka razy sama woda az woda byla czysta a efekt mnie samego zaskoczyl. Nie wiedzialem ze moje fotele moga byc jeszcze takie czarne
Nie sztuką jest zabić komara przednią szybą... Sztuką jest to zrobić boczną
-

Murel - Czytacz
• Strona 1 z 1