Witam
Zakupiłem sobie w końcu upragniony ori schowek z kluczykiem do wersji z klimą pod airbag.
Jak wiem były dwa rodzaje schowków.Dolne i górne.W miejsce airbagu(stare golfy) bądź pod airbagiem.
Wziąłem się do montażu,zdjąłem obecną półkę i bardzo się zdziwiłem.Nie pasuje..mocowania są zgodne,ale mój schowek posiada głębszą "wnękę" której przeszkadza parownik.
Dokładnie taki "tunel" z tyłu schowka jak ten znaleziony na allegro.
http://img04.allegroimg.pl/photos/oryginal/25/79/42/35/2579423570
Podkreślę jeszcze ,że moja obecna półka (nie schowek) jest przycięta z tyłu przez poprzedniego właściciela ?
Co o tym sądzicie ? były dwie wersje schowków ? z długą wnęką i bez ?
Jeżeli to co napisałem nic wam nie mówi,w miarę czasu zrobię jakies fotki.
Pozdro
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
jesli chodzi o schowki to wlasnie najgorzej jak ktos ma klime bo od wersji bez klimy nie pasuje ale na odwrot juz tak... czyli jak ktos niema klimy a kupi od wersji z klima to pasuje
najgorsze jest to ze jest inny ten tunel przez co wiatrak od nawiewu nie wyjdzie czy inna sprawa ze sa inne schowki i ciezko dorwac wlasnie zamykany z klima malo tego ustrojstwa jest
dodam ze jest jeszcze zamiast airbagu w wersji bez niego zaslepka zamiast schowka w desce oraz w wersji usa sa lamacze kolan czyli niema zadnego schowka pod deska to tak apropo jakby ktos szukal
najgorsze jest to ze jest inny ten tunel przez co wiatrak od nawiewu nie wyjdzie czy inna sprawa ze sa inne schowki i ciezko dorwac wlasnie zamykany z klima malo tego ustrojstwa jest
dodam ze jest jeszcze zamiast airbagu w wersji bez niego zaslepka zamiast schowka w desce oraz w wersji usa sa lamacze kolan czyli niema zadnego schowka pod deska to tak apropo jakby ktos szukal
-

witboy - Ekspert
- Rocznik: 1993
- Silnik: aaz
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 3-drzwiowe
a po co te łamacze kolan 

Mój Concept
moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html
<b>"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"</b>
moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html<b>"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"</b>
-

jasiu0997 - Members
no jo ale to szkoda kolan 

Mój Concept
moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html
<b>"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"</b>
moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html<b>"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"</b>
-

jasiu0997 - Members
Mam nadzieje że zobaczycie w czym są różnice. Wiadomo z prawej strony zamiast schowka jest łamacz kolan bez żadnych otworów itp, z lewej strony też jest to jedna część nie ma otworu na bezpieczniki, ani osłony pod którymi znajdują się śrubki na górze.

Szaleństwo czy głupota? Po prostu PASJA na zawsze. . .
-

pawel66600 - Czytacz
• Strona 1 z 1