Właśnie odebrałam moje kochane autko i dostałam szoku!!!!!!!!
Kilka dni temu zostawiłam auto do wyprania tapicerki ,odebrałam dzisiaj bardzo zdewastowane ;
[sufit wisi jak firanka ,tapicerka foteli jest tak zmechacona jak stary sweter i w białe plamy a na dodatek kierownica i gałka jest powydzierana ] Na pewno użyli za mocnej chemii.POMOCY!!! Co można z tym zrobić? Wstawić do jakiegoś tapicera czy może ma ktoś jakiś patent na to.
Będę wdzięczna za podpowiedz.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
i co ? nic z tym nie zrobisz?
podsufitkę należałoby podkleić na nowo... zmechacone fotele to nie wiem.
Ogólnie gdybym dał auto do zakładu i zrobiliby mi taki psikus... wziąłbym ich za mordę jak nic..
podsufitkę należałoby podkleić na nowo... zmechacone fotele to nie wiem.
Ogólnie gdybym dał auto do zakładu i zrobiliby mi taki psikus... wziąłbym ich za mordę jak nic..
-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
oddać z powrotem i niech wymieniają na dobre , ja bym nie popuścił 

moja biała strzała- moj-golf/biala-strzala-variant-1-9td-t50990.html
Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
-

mkkay - Members
mkkay napisał(a):oddać z powrotem i niech wymieniają na dobre , ja bym nie popuścił
Ciężka sprawa ponieważ "Po odejściu od kasy reklamacji nie uwzględnia się".
Będą się wypierać że to nie oni że tak było...
ZIUTA napisał(a):odebrałam moje kochane autko
Masz chociaż paragon za usługę ?
-

Gofer - Gaduła
ja bym amatorów skarżył w sodzie.chyba ze by polubownie załatwili sprawe.mam na mysli ze by naprawili to co zepsuli.a na forum opisał bym ten zakład .zeby ustrzec innych.przed nie uczciwimi fachowcami
[ Dodano: 2013-01-19, 08:55 ]
ziuta jak by nie chcieli polubownie podszedł bym do radcy prawnego .koszt 100 .i on by ci doradził co zrobic z gnojami co niszczo nasze mk3
[ Dodano: 2013-01-19, 08:55 ]
ziuta jak by nie chcieli polubownie podszedł bym do radcy prawnego .koszt 100 .i on by ci doradził co zrobic z gnojami co niszczo nasze mk3
Mój GOLF moj-golf/joker-1-9-tdi-t61143.html
-

hanawald - Members
- Rocznik: 97
- Silnik: 1.9 tdi
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Sprawa załatwiona na moją kożysc .Własciciel tłumaczył się nowym pracownikiem .Musiałam troszke pochapać jak to kobieta i wyszło na moje .W pońiedziałek jadę do tapicera na wycenę.Jak mi podejdzie jego wykonańie to zostawiam golfika do roboty a rachunek za usługę opłaci właśćciel pralni samochodowej.DZIĘKI WSZYSTKIM ZA PODPOWIEDZ.
- ZIUTA
- Berbeć
-

hanawald - Members
- Rocznik: 97
- Silnik: 1.9 tdi
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Czesc Wam wszystkim, ja podlacze sie pod temat poniewaz mam ten sam problem z tapicerka
Podsufitka wisi mi tam gdzie lusterko tylnie nie wiem na jaki klej to podkleic probowalem patexem i nic pomoglibyscie cos na ten temat ?
Pozdro
Podsufitka wisi mi tam gdzie lusterko tylnie nie wiem na jaki klej to podkleic probowalem patexem i nic pomoglibyscie cos na ten temat ?
Pozdro
1.9 TDI Power 

- Enkel
- Berbeć
Enkel napisał(a):Czesc Wam wszystkim, ja podlacze sie pod temat poniewaz mam ten sam problem z tapicerka
Mi lekko zaczęło puszczać za lusterkiem przy szybie to machnąłem klejem biurowym w sztyfcie i 2 rok i nic nie odpada
Takim:
lub
Proste i tanie i plam nie ma jak po innych klejach
-

gello1 - Gaduła