Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Problem z silniczkami od uchylania szyb.
Mój problem polega na tym że palą mi sie one jak cholera(silniczki) nie mam pojecia dlaczego tak jest. Wymieniłem już chyba po 3 na każde drzwi... Co może być nie tak. I ewentualnie może włożyć jakieś mocniejsze silniczki żeby sie tak nie paliły?
- Skala
- Berbeć
ciekawe jak mogą pdawać za wysokie napięcie skoro podają tyle co w AKU.
Skala, chcesz pomocy to więcej szczegółów, co się tam pali, szczotki, same silniczki, coś w modułach? Bo coś podejrzewam że nic sie nie pali tylko jakiś błąd jest w instalacji, coś nie łączy a jak nia poruszasz to zaczyna na chwilę działać. Silnik ma zabepieczenie, jeśli szyba się zatrzyma bo ma za duży opór to silnik się wyłącza i tyle. To starsznie rzadka sprawa żeby silnik sam w sobie się zepsuł, a moduł jeszcze rzadsza.
Skala, chcesz pomocy to więcej szczegółów, co się tam pali, szczotki, same silniczki, coś w modułach? Bo coś podejrzewam że nic sie nie pali tylko jakiś błąd jest w instalacji, coś nie łączy a jak nia poruszasz to zaczyna na chwilę działać. Silnik ma zabepieczenie, jeśli szyba się zatrzyma bo ma za duży opór to silnik się wyłącza i tyle. To starsznie rzadka sprawa żeby silnik sam w sobie się zepsuł, a moduł jeszcze rzadsza.
- pablomed
- Members
Powiem tak. Ja sam tego nie robiłem jak narazie dawałem do mechanika a on wymieniał cały ten mechanizm który podnosi szybe... no ale po którymś tam razie wymieniania .
teraz sam zaglądne i zobacze co jest nie tak.
teraz sam zaglądne i zobacze co jest nie tak.- Skala
- Berbeć
• Strona 1 z 1