musze kupic całą tesme i wydac ok. 100zł?? czy mozna kupic ta mala wtyczke??Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
poduszka powietrzna
witam musiałem wymienic poduszki w golfiku ! odkreciłem tą od kierowcy i tam tasma była przyklejona kiedy prubowałem odczepoc tą taśme rozwalił mi sie plastczek tzn wtyczka co mam teraz zrobic
musze kupic całą tesme i wydac ok. 100zł?? czy mozna kupic ta mala wtyczke??
musze kupic całą tesme i wydac ok. 100zł?? czy mozna kupic ta mala wtyczke??- jarek88
- Berbeć
jarek88, jeśli jest możliwość sprawnego poskładania i po złożeniu nie będzie komputer wywalał błędów to możesz tak jeździć
ale nie wiem też za bardzo o którą stronę z wtyczką chodzi
może być ciężko a nawet jeśli to nie sądzę żeby dało to radę wymienićjarek88 napisał(a):czy mozna kupic ta mala wtyczke??
ale nie wiem też za bardzo o którą stronę z wtyczką chodzi
-

marcinkoz2910 - Members
jarek88, jeśli nie odlaczyles akumulatora bedziesz mial bład poduszek. Samej wtyczki nie dorwiesz. Wiec albo Allegro ( http://www.allegro.pl/item664054404_tas ... ybnik.html) albo shrot i za butelke kupisz uzywke.
Alten VW Fück Opel ~VAGSTYLE~
-

Sivy - Members
no to masz ciężką sprawę bo samej wtyczki nie kupisz tak jak juz kolega wspomniałjarek88 napisał(a):no o tez co wpina sie w kierownice!!
a druga sprawa ja podczas montażu swojej nowej kierownicy musiałem trochę przerobić tego zwijaka nie bedę się rozpisywał co i jak ale musiałem uszkodzić taśmę co by mi wszystko pasowało i próbowałem jakoś rozebrać wtyczkę i co się okazało że piny były zalewane w niej
wniosek: jednorazówka
Tak że pozostaje zakup nowej taśmy a następnie jak już wszystko poskładasz to wizyta u kogoś kto wykasuje Ci błędy z kompa
-

marcinkoz2910 - Members
• Strona 1 z 1