Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Podswietlana galka
Jak w temacie kupiłem podświetlana gałkę do swojego golfa i mam pytanie jak się dostać do gniazda a konkretnie do kabli od zapalniczki samochodowej które śruby odkręcić i gdzie one są thx za pomoc
- Kto pyta nie błądzi -
- kzk7652
- Czytacz
Po co podłączać do gniazdka zapalniczki jak można podłączyć się do podświetlania tylnej popielniczki w tunelu środkowym.
GTD By Paweł -----> moj-golf/gt-td-ic-by-garas1-t17994.html
-

garas1 - Gaduła
a gdzie idą te kable ? Bo z tego co kojarzę to nie pamiętam by szły tam jakieś kable na widoku a nie chce mi się schodzić na dol i jak zdjąć ta ramkę od mieszka ona chyba jest na jakiś zatrzaskach ale dość mocno siedzi
- Kto pyta nie błądzi -
- kzk7652
- Czytacz
Wyciąg popielniczkę z tyłu tunelu za hamulcem ręcznym ona powinna być podświetlana połącz się do tych przewodów i będziesz miał o połowę mniej roboty 

GTD By Paweł -----> moj-golf/gt-td-ic-by-garas1-t17994.html
-

garas1 - Gaduła
koelga tu chcial prosic o rade
sam mialem podswietlana w bylym golfie lecz byla to ona na 3 baterie .ps u mnie nie ma z tylu podswietlanej popielnicki 
sam mialem podswietlana w bylym golfie lecz byla to ona na 3 baterie .ps u mnie nie ma z tylu podswietlanej popielnicki 
Wódka 25zł; Kieliszki 5zł ;spojrzenie matki gdy wracasz do domu nad ranem--bezcenne
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
-

sitek699 - Members