Witam
Mam zamiar obic podsufitke i oslonke szyberdachu na kolor czarny ale powiedzcie mi jaki mam kupic material na obicie tych 2 rzeczy.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Proszę bardzo, to tylko przykład :
http://www.hurtowniatapicerska.pl/categ ... podsufitki
http://www.hurtowniatapicerska.pl/categ ... podsufitki
-

gaceq - Badacz tematu
Ostatnio udało mi się kupić czarną podsufitkę na hurtownietapicerskie.pl. Hurtownia tapicerska prowadzi sprzedaż online oraz telefoniczną. Także przy okazji rozmowy telefonicznej lub mailowej możesz się upewnić czy dany materiał będzie się nadawał w 100% na to co chcesz zrobić. Dla mnie materiał musi być naciągliwy z cienką pianką i bez siatki. Czyli po prostu jakaś dzianinka.
Hurtownie Tapicerskie - Twój dostawca
- tapicerek
- Berbeć
gaceq napisał(a):nie myślałeś że będzie ciemno w aucie ?
Kolega ma od wersji GTI ? albo od jakiejs w tym stylu czarny sufit, i powiem Ci ze wygląda zaje**scie, nie jest w samochodzie za ciemno. Do tego ciemne platiki od pasow itd, jak kogos stac i ma czas wyszukiwac takie rarytasiki to polecam!
-

adams - Gaduła
- Rocznik: 1994
- Silnik: ABU
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Nie było fabrycznych czarnych podsufitek w mk3
Wersje ColourConcept miały czarne plastiki na słupkach ale już podsufitki, rączki i "słoneczniki" miały jasne.
Czarne rączki są z passatów, czarne słoneczniki z golfów cabrio a czarne podsufitki to już samoróbki
Wersje ColourConcept miały czarne plastiki na słupkach ale już podsufitki, rączki i "słoneczniki" miały jasne.
Czarne rączki są z passatów, czarne słoneczniki z golfów cabrio a czarne podsufitki to już samoróbki

-

Snejk18 - Fanatyk
Snejk18 napisał(a):a czarne podsufitki to już samoróbki
pytałem dzisiaj i jest tak jak napisałeś, czyli ColourConcept - cabriolet - passat - samoróbka. Dzieki za sprostowanie. Pozdro!
-

adams - Gaduła
- Rocznik: 1994
- Silnik: ABU
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
• Strona 1 z 1