siemanos
mam pytanie
w moim furaczu fotel kierowcy stoi krzywo tzn ze prawdopodobnie na 99% polamany jest stelarz przy prowadnicy fotela (poprzedni wlasciciel duuuuuzy misiek) chcialem fotel wyjac i probowac to jakos zespawac ale pomyslalem tez nad opcja zeby wymienic podstawe
na allegro znalazlem cos takiego http://allegro.pl/item635619956_podstaw ... f_iii.html
ta czesc chyba ma juz prowadnice na ktorych fotel jezdzi przod/tyl??
jesli tak to jak to wymienic?? siedzisko i oparcie jest przykrecone do podstawy??
bede bardzo wdzieczny za podpowiedz.
PS jestem zdecydoany na wymiane podstawy z dwoch powodow:
- nie wiadomo jak sie uda spaw i czy dlugo wytzryma
- koszt zakupu uzywanego fotela w dobrym stanie (bez wytarc) i w takiej samej tapicerce to naprawde trudne zajecie
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Pierwsza kwestia co do pospawania, to niekoniecznie musi to być spaw lichy i taki który zaraz puści. Dla przykładu kolega czorny27- też miał coś tam przy stelarzu pęknięte i pospawał to i trzyma się bardzo ładnie i nic się z tym mu nie dzieje ,a też chłopak niejest lichej postury
co do aukcji to odpowiedź brzmi: tak fotele posiadają już szyny przy tym wózeczku bo stanowią one integralną część wozidełka.
a na to niestety Ci nie odpowiem
ale wydaje mi się że jest to jakoś skręcone ,jak to w VW - prostota na maxa.
co do aukcji to odpowiedź brzmi: tak fotele posiadają już szyny przy tym wózeczku bo stanowią one integralną część wozidełka.
strzeliniasty napisał(a):jak to wymienic?? siedzisko i oparcie jest przykrecone do podstawy??
a na to niestety Ci nie odpowiem
ale wydaje mi się że jest to jakoś skręcone ,jak to w VW - prostota na maxa.-

Aro - VIP
- Rocznik: 2000
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1