Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Podłokietnik od MK IV
Witam. Czy próbował ktos może przełożyć podłokietnik z golfa 4 do 3?
- rafi3007
- Berbeć
- Rocznik: 1994
- Silnik: 1.9 TDI
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Re: Podłokietnik od MK IV
Witam Cię
Mi udało się dostać w okazyjnej cenie cały komplet (fotele przednie + tylna kanapa) z podłokietnikami od Golfa IV. Nie ma większego problemu, aby to przełożyć, wystarczy odrobina dobrych chęci.
Jeśli nie chcesz wymieniać wszystkiego możesz zrobić tylko przód. Masz wtedy gwarancję, że będą pasowały, a i problemu z podłokietnikiem nie będzie 
Mi udało się dostać w okazyjnej cenie cały komplet (fotele przednie + tylna kanapa) z podłokietnikami od Golfa IV. Nie ma większego problemu, aby to przełożyć, wystarczy odrobina dobrych chęci.
Jeśli nie chcesz wymieniać wszystkiego możesz zrobić tylko przód. Masz wtedy gwarancję, że będą pasowały, a i problemu z podłokietnikiem nie będzie 
-

Kamil13 - Berbeć
- Rocznik: 1995
- Silnik: 1.8 benz
- Paliwo: PB+LPG
Kamil13 napisał(a):Witam CięMi udało się dostać w okazyjnej cenie cały komplet (fotele przednie + tylna kanapa) z podłokietnikami od Golfa IV. Nie ma większego problemu, aby to przełożyć, wystarczy odrobina dobrych chęci.
Kamil, jakieś konkretne porady?
Bo fajna opcja ogólnie rzecz biorąc i plus taki, że żadna chińszczyzna. 
Oficjalny fanpejdż!
-

Tajg3r - Gaduła
- Rocznik: 93
- Silnik: 1.8
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Kamil, jakieś konkretne porady?
[/quote]
W moim Golfiku poprzedni właściciel sam zrobił tą przeróbkę, łącznie z zapakowaniem deski i licznika od MK IV. Ciężko jest mi odpowiedzieć na pytanie w jaki sposób zostało to zrobione
Wygląda to jednak bardzo solidnie, nic nie lata, nie przemieszcza się. Po podniesieniu tylnej kanapy otworów montażowych nowych, jak i starych nie widać. Jest zmieniona natomiast elektryka od podgrzewania foteli przednich, jeśli Jesteś zainteresowany to mogę to dla Ciebie sprawdzić, auto aktualnie stoi. Jak Sam mówiłeś, to w końcu "żadna chińszczyzna"
Pozdrówka
[/quote]W moim Golfiku poprzedni właściciel sam zrobił tą przeróbkę, łącznie z zapakowaniem deski i licznika od MK IV. Ciężko jest mi odpowiedzieć na pytanie w jaki sposób zostało to zrobione
Pozdrówka

-

Kamil13 - Berbeć
- Rocznik: 1995
- Silnik: 1.8 benz
- Paliwo: PB+LPG
• Strona 1 z 1