Witam.
Posiadam w swoim aucie skórzana tapicerkę i jak wiadomo zimą jest ona trochę chłodna.
Przednie fotele mam podgrzewane i dlatego pomyślałem o zamontowaniu podgrzewania kanapy z tyły.Może ktoś to już robił albo jakaś foto porada.No i jakie potrzebne są materiały. Myślałem o takich matach uniwersalnych ale co dodatkowo by było potrzebne.
Pozdro.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Moze troche pomogę bo sam planuje takie cos zrobic
Jedyny problem to w sumie rozebranie tylnej kanapy i włozenie tam mat grzewczych, reszta to pół biedy, chociaz skoro z przodu udało mi sie to zamontować to z tyłu tez powinienem dać radę
Ostatnio ogladałem passata B4 co miał tył grzany to przełacznik miał w tyle tunelu z usa (z vento tez podeszłoby chyba), instalacja tez zerowy problem, jedynie kable które wchodzą do skrzynki z bezpiecznikami (3 tam sa jak dobrze pamietam) musiałbyś obciac i przedłużyc bo na oko to skonczyłyby się gdzieś na wysokosci fotela kierowcy.
Jedyny problem to w sumie rozebranie tylnej kanapy i włozenie tam mat grzewczych, reszta to pół biedy, chociaz skoro z przodu udało mi sie to zamontować to z tyłu tez powinienem dać radę
Ostatnio ogladałem passata B4 co miał tył grzany to przełacznik miał w tyle tunelu z usa (z vento tez podeszłoby chyba), instalacja tez zerowy problem, jedynie kable które wchodzą do skrzynki z bezpiecznikami (3 tam sa jak dobrze pamietam) musiałbyś obciac i przedłużyc bo na oko to skonczyłyby się gdzieś na wysokosci fotela kierowcy.
Mój golf Variant
AAZ: KKK K14~1.5Bar, Skrzynia CTN(TDi), dół TDi.
AAZ: KKK K14~1.5Bar, Skrzynia CTN(TDi), dół TDi.
-

pawelus6 - Gaduła
- Rocznik: 0
- Silnik: Dziala
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
• Strona 1 z 1