Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Plastiki w środku...
Witam, na wejściu chciałbym przeprosić jeżeli jest już taki temat, ale jestem nowy i przyznam się że mi się nie chciało szukać dokładnie. Mam taki problem że dostałem Golfa 3 i ogólnie całego generalnie sprzątałem i na początku myślałem że wszystkie "plastiki" (progi, koło le lewarka, pod kierownicą itp.) są brudne. Okazało się że są porysowane i tu rodzi się pytanie, czym polecacie wgl. czy się da to jakoś naprawić ? Myślałem o jakimś czarnym sprayu ale wolę się upewnić. Pomóżcie proszę.
-

KamiL :D - Czytacz
czasem za parę groszy można kupić cały środek, wszystko zależy jakie masz wyposażenie wnętrza, sam mam na zbyciu czarne plastiki i boczki drzwi (leżą i się kurzą )
porysowanych raczej nie uratujesz
a tu masz linka do tanich bebechów i nawet jasne też są :
http://moto.allegro.pl/plastik-plastiki ... 27380.html
porysowanych raczej nie uratujesz
a tu masz linka do tanich bebechów i nawet jasne też są :
http://moto.allegro.pl/plastik-plastiki ... 27380.html
moja biała strzała- moj-golf/biala-strzala-variant-1-9td-t50990.html
Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
-

mkkay - Members
KamiLnapisał(a):jestem nowy i przyznam się że mi się nie chciało szukać dokładnie
Fajne tłumaczenie, nie ma co.
KamiL, bierzesz jakieś 50zł, jedziesz na najbliższy szrot, mówisz co chcesz i tyle. Golf III to nie Bentley, u którego gałka zmiany biegów kosztuje ponad 4-stówy.

-

PrzemkoXVI - Members
Niekiedy porysowane plastiki wnętrza da radę podreperować opalarką, grzać delikatnie, aż rysy się "nadtopią", później położyć na to dobry detailer do wnętrz (byle nie "Plak") i będą jeszcze oko cieszyły..
Taka mała uwaga.. dobry detailer do wnętrz kosztuje tyle, co plastiki na szrocie
ale nie trzeba śrubek kręcić.
Taka mała uwaga.. dobry detailer do wnętrz kosztuje tyle, co plastiki na szrocie
ale nie trzeba śrubek kręcić.Voice Kraft - postaw na jakość!
Volkswagen Klub Polska #157
.
Volkswagen Klub Polska #157
.
-

slavwek.ie - Moderator Globalny
Sorry ale za odkop, ale nie wiem jak u Was, ale u Nas w Elblągu na szrotach nie znajdziesz ani kawałka plastiku w dobrym stanie, wszystko traktują jak śmieci, jest to zazwyczaj porysowane, połamane i uwalone w błocie, że ciężko jest to potem doczyścić. Dzisiaj kupiłem dokładkę ze szrotu ale po umyciu okazało się, że jest strasznie porysowana i też by mi się przypadała porada jak się z tym uporać.
-

Dawko - Czytacz
• Strona 1 z 1