Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Piano Black
Panowie mam pytanko, czy widział ktoś może w golfie 3 deskę rozdzielczą zrobioną w Piano Black ? Chiałbym to sobie ogarnąć tylko ciekawi mnie wygląd.
My car, my passion, my lifestyle.
-

robak664 - Czytacz
hej
też się nad tym zastanawiałem ale jak obkleisz to czarną folia to zasłonisz ikony nawiewu, świateł. Najlepsza będzie folia od przyciemniania świateł bo nada polysk i będzie przezroczysta.
Ale jak to będzie wyglądac to nikt nie wie
też się nad tym zastanawiałem ale jak obkleisz to czarną folia to zasłonisz ikony nawiewu, świateł. Najlepsza będzie folia od przyciemniania świateł bo nada polysk i będzie przezroczysta.
Ale jak to będzie wyglądac to nikt nie wie
-

adziok09 - Badacz tematu
robak664, wziął pomysł pewnie z wnętrza golfa VII
Czy źle to będzie wyglądać myślę że będzie to wyglądać całkiem dobrze tylko tak jak wcześniej mówiłem że polakierowanie zakryje wszystkie ikony a folia przyciemniająca lampy była by najlepsza bo jest przeźroczysta a połysk i czerń nada
Czy źle to będzie wyglądać myślę że będzie to wyglądać całkiem dobrze tylko tak jak wcześniej mówiłem że polakierowanie zakryje wszystkie ikony a folia przyciemniająca lampy była by najlepsza bo jest przeźroczysta a połysk i czerń nada
-

adziok09 - Badacz tematu
• Strona 1 z 1