dokładnie - szybka i przyjemna robota
Ja też myślałem o czyszczeniu pasów ale lenistwo zrobiło swoje:) a poza tym to pas kierowcy troche wytarty tzn. zmechacony
Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
ja nieeee wiem
chciałem coś zrobić z tymi pasami (wyczyścić), ale jak się do nich dostać?
Wyciągnąłem takie dziwne coś na górze z boku z zawiasków... później dolną połowę (czyli w sumie cały tylny bok, w tym że ja mam 3d), ale żeby to rozebrać to musiałem wyciągnąć tą plastikową obudowę między drzwiami, a fotelem kierowcy
W końcu i tak nie ściągnąłem tego boczku z tyłu, bo nie dałem rady
Mechanizm do pasów mogłem jedynie sobie ręką dotknąć i pogłaskać
Co najlepsze - jakaś zaślepka która łączy dolną część boczku z tą listwą między fotelem, a drzwiami.... nie mogłem jej z powrotem włożyć
Kupiłem jakąś puszkę do mycia tapicerki materiałowej i umyłem pasy, ale jak było tak jest - pasy się do końca nie chowają
chciałem coś zrobić z tymi pasami (wyczyścić), ale jak się do nich dostać?
Wyciągnąłem takie dziwne coś na górze z boku z zawiasków... później dolną połowę (czyli w sumie cały tylny bok, w tym że ja mam 3d), ale żeby to rozebrać to musiałem wyciągnąć tą plastikową obudowę między drzwiami, a fotelem kierowcy
W końcu i tak nie ściągnąłem tego boczku z tyłu, bo nie dałem rady
Mechanizm do pasów mogłem jedynie sobie ręką dotknąć i pogłaskać
Co najlepsze - jakaś zaślepka która łączy dolną część boczku z tą listwą między fotelem, a drzwiami.... nie mogłem jej z powrotem włożyć
Kupiłem jakąś puszkę do mycia tapicerki materiałowej i umyłem pasy, ale jak było tak jest - pasy się do końca nie chowają

- jarekddz
- Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
jarekddz a próbowałeś ten mechanizm do siebie pociągnąć? sprawdz też czy prosto jest przykręcony pas bo jeżeli ktoś już przy nim kombinował to dokręcając mógł krzywo przykręcić i pas nie idzie własnym torem.
Wczoraj kumplowi w golfie zrobiłem tak jak już wcześniej pisałem i pasy od razu odżyły
Wczoraj kumplowi w golfie zrobiłem tak jak już wcześniej pisałem i pasy od razu odżyły
- sławek2705
- Czytacz
- jarekddz
- Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
do siebie tzn pociągnij całą tą rolke z pasem tak jak byś ja chciał wyjąć (pociągnij w stronę fotela kierowcy) tak aby pas szedł dalej od słupka i od takiej plastikowej giętkiej płytki co jest pomiędzy słupkiem a pasem
wszystko jasne?
mam nadzieję że się uda bo już w 2 golfach to pomogło
wszystko jasne?
mam nadzieję że się uda bo już w 2 golfach to pomogło
- sławek2705
- Czytacz