Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Pare pytań.
siema , jest to moj pierwszy post na forum , w związku z czym proszę o wyrozumiałość. ogólnie mam kilka pytań. chciałbym dobre fotele do swojego mk3 , szukam jaichś w miare wygodnych kubłów , co mozecie polecic ? (oprócz recaro z xx jahre) , nastepne pytanie , to czarna podsufitka pod szyber. słyszałem że ktoś robie je na zamówienie , czy moglibyście podac jakieś info na ten temat ? czy kierownica z golfa V /VI gti podpasuje po rzeźbie do mk3 , i gdzie najlepiej przeróbke wieloklinu zrzucić ? nastepne pytanie to słupek na zegary , chciałbym aby zegary nie były w pojedynczej obudowie w słupku , tylko zaupić cały gotowy słupek y zamienic oryginalny na zamiennik już z miejscem na nie. czy można coś takeigo gdzieś dorwać ? wygłuszanie środka - mam maty app twarde i miekkie , ma zamiar wytłumić środek (przynajmniej przód), czy coś oprócz nich dodać by efekt był lepszy , i by nie ważyło tak wiele ?
- Munieck
- Berbeć
szukaj półkubełków z GTI, pozostałe są niewygodne. (w XX jahre były zwykłe półkubełki w szachownicę, Recaro było w GTI Edition a także w GTI bez Edition)Munieck napisał(a):szukam jaichś w miare wygodnych kubłów , co mozecie polecic ? (oprócz recaro z xx jahre)
Każdy ogarnięty tapicer zrobi to bez problemu, materiał do wyboru..Munieck napisał(a):czarna podsufitka pod szyber. słyszałem że ktoś robie je na zamówienie
Munieck napisał(a):wygłuszanie środka - mam maty app twarde i miekkie , ma zamiar wytłumić środek (przynajmniej przód), czy coś oprócz nich dodać by efekt był lepszy , i by nie ważyło tak wiele ?
Maty na samą blachę (podłogę) a na to wszystko warstwa filcu, przynajmniej 15mm grubości.
Voice Kraft - postaw na jakość!
Volkswagen Klub Polska #157
.
Volkswagen Klub Polska #157
.
-

slavwek.ie - Moderator Globalny
ja mam ori fotele z wersji |Bon Jovi i są konkretne, siedzi się bardzo dobrze, dobre trzymanie w zakrętach, tzw. półkubły, były one w wersjach gt, bon jovi, nawet w niektórych GL-jak w mojej poprzedniej mkIII 

-

darkmen21 - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 1.8
- Paliwo: PB
- Nadwozie: cabrio
• Strona 1 z 1