Moderator: Moderator
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
clive120,
jutro sprawdze bo la demontowalem i moge ci ja wyslac za free ale mysle ze sa to grozowe sprawy... zamow sobie u chamerskego to podswietlenie i nie bedziesz zalowal

jutro sprawdze bo la demontowalem i moge ci ja wyslac za free ale mysle ze sa to grozowe sprawy... zamow sobie u chamerskego to podswietlenie i nie bedziesz zalowal

LISEK
-

dominek1984 - Czytacz
Na początku chcialem podkreslic ze rozwiązanie powinno wygladać nieco inaczej, bo do oswietlenia zimnego powietrza powinny posłuzyc diody niebieskie 5mm 12v, wczesniej chcialem to zrobic 3mm 3v ale za duzo zaawy i ciepłe powietrze zrobilem juz 5mm bo wchodzą dobrze w te otwory.Podswietlenie biegów i rodzaju nadmuchu najprostsza sprawa. 4 diody zielone 3mm 3v połączone szeregowo i wciśnięte w ori dziurki, ktore kierują swiatło na światłowody w przedniej osłonie.
Nie zrobilem zdjęcia tyłu ale pokrętła oświetliłem diodami zielonymi 3mm 3v. Jak znajde wiecej czasu to zrobie foto.
Jak cos piszcie, napisze cos wiecej

Nie zrobilem zdjęcia tyłu ale pokrętła oświetliłem diodami zielonymi 3mm 3v. Jak znajde wiecej czasu to zrobie foto.
Jak cos piszcie, napisze cos wiecej

-

Nowal - Gaduła
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Panowie mam pytanie czy takie żarówki rurkowe spisza sie w wnetrzu auta wystarczajaca dadza mi swiatła na oświetlanie kabinny.Opinnie,itp. odpisywac
http://moto.allegro.pl/item499329923_za ... diody.html
http://moto.allegro.pl/item499329923_za ... diody.html
Nie jestem Fanem chwilowym VW.
-

marcoo9 - Czytacz
marcoo9 napisał(a):Panowie mam pytanie czy takie żarówki rurkowe spisza sie w wnetrzu auta wystarczajaca dadza mi swiatła na oświetlanie kabinny.Opinnie,itp. odpisywac
http://moto.allegro.pl/it...ocne_diody.html
sa idealne ja mam taka zielona
swiaca fajno w mroku wszystko widac w aucie
a montaz jest banalnie prosty, srubokretem podwazasz klosz i sie wyczepai bo jest na zaczepach...podmieniasz zarowke i wciskasz klosz spowrotem ![:]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
Papier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
-

Dam88 - VIP
Dam88,kolego zmam moztaz takich żarówek.Jest to proste i banalne jak dla gimnazjalisty hehehe
chodzi mi o czy jest lepsze swiatło niz z tymi orginalnymi zarówkami co wychodziły auta z fabryki,bo ja mam jeszcze farba zalane styki -to raczej nikt wczesniej nie wymieniał?myslałem zeby je nie wymieniac bo jak sa orginalne to maja wieksze znaczenie...Ale bardziej martwi mnie marudzrnie natali (młodej) ze nie moze sie dobrze umalowac w nocy jak jeZdzimy(a wiecie jak to jest z kobietami).Widze ze rozpisałem sie troche streszczajac ten problem!!!
chodzi mi o czy jest lepsze swiatło niz z tymi orginalnymi zarówkami co wychodziły auta z fabryki,bo ja mam jeszcze farba zalane styki -to raczej nikt wczesniej nie wymieniał?myslałem zeby je nie wymieniac bo jak sa orginalne to maja wieksze znaczenie...Ale bardziej martwi mnie marudzrnie natali (młodej) ze nie moze sie dobrze umalowac w nocy jak jeZdzimy(a wiecie jak to jest z kobietami).Widze ze rozpisałem sie troche streszczajac ten problem!!!Nie jestem Fanem chwilowym VW.
-

marcoo9 - Czytacz
z zielona(ja taka mam) to by sie nie umalowala
widac mniejw iecej tyle samo co przy fabrycznej....nie wiem jakby moglo byc z biala ..... a montaz opisalem dla kolegiSlav'a, bo sie zapytywal 
widac mniejw iecej tyle samo co przy fabrycznej....nie wiem jakby moglo byc z biala ..... a montaz opisalem dla kolegiSlav'a, bo sie zapytywal 
Papier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
-

Dam88 - VIP