witam, okleiłem wnętrze w mk3, za metr okleiny zapłaciłem w castoramie 8 zł
na innym forum mnie "zjechali" ale wszystkim innym się podoba, mi też
co sądzicie?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Murel, dzięki, kosztowało mnie to sporo prcy bo okleina jest płaska a elementy nie więc sprawa nie jest łatwa, trzeba podgrzewać okleine gorącym powietrzem i odpowiednio dopasowywać, z efektu i wykonania jestem zadowolony 
-

simonbox - Czytacz
Do golfa nie pasuje, ale najgorsza jest ta opaska na kierownicę, takie były modne w 90' w dużych fiatach. Jak już chcesz utrzymać golfa w tym pseudodrewnie, które apropos nadaje ciepły klimat wnętrzu, zainwestuj w takie coś:
Sorry za linki z ramką NK ale nie wbija mi w allegro
No i fajniej by wyglądało jakbyś okleił więcej elementów np. kawałek tunelu środkowego obok dźwigni biegów itp.
Sorry za linki z ramką NK ale nie wbija mi w allegro

No i fajniej by wyglądało jakbyś okleił więcej elementów np. kawałek tunelu środkowego obok dźwigni biegów itp.
-

uzbek - Badacz tematu
Drewno do kominka!
Już jak coś musisz mieć to chyba wolałbym pseudo carbon czy cuś ale nie drewno
Tyle pracy i czasu a efekt
Już jak coś musisz mieć to chyba wolałbym pseudo carbon czy cuś ale nie drewno
Tyle pracy i czasu a efekt

- Lobus
- Ekspert
Dokładnie. Taki wystrój nijak ma się ze stylem golfa 3. Jak już chcesz obklejać to dam Ci radę. Może jakiś jasny skaj i środek ładnie na beżowo? Do tego fotele w skórę i boczki też albo coś w ten deseń.
Możesz także po prostu upiększyć wnętrze dokładając trochę gratów jak el szybki, el lusterka, klimę, podgrzewane fotele, mfa etc. Takie smaczki podnoszą efekt wizualny.
Możesz także po prostu upiększyć wnętrze dokładając trochę gratów jak el szybki, el lusterka, klimę, podgrzewane fotele, mfa etc. Takie smaczki podnoszą efekt wizualny.
- killah
szczerze mówiąc
za taką cenę nikt nie uzsyka dobrego efektu i smaku w środku mk3, a już na bank nie brykietem...Dużo pracy nie wątpię,ale efekt masakryczny, do mnie to nie przemawia, ale jak Tobie sie podoba to dobrze, ale nie licz na liczne głosy popracia -niestety...simonbox napisał(a):witam, okleiłem wnętrze w mk3, za metr okleiny zapłaciłem w castoramie 8 zł
-

darkmen21 - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 1.8
- Paliwo: PB
- Nadwozie: cabrio