Moderator: Moderator

u mnie dzieje się podobnie od strony pasażera. Otwieram szybę i nie ma problemu, jak ją zamykam to dojeżdża do końca i wraca do polowy 
? niue wiem ale slyszalem ze tak sie programuje
 No no 200km/h 1.4 ładnie ładnie 
 ją swoją 16V po kupnie i wymianie rozrządu, oleju itp spraw eksploatacyjnych 220 a odcięcie mam przy 225 po prostu zabrakło mi miejsca na dobicie tej prędkości 
 Brat za mną jechał 1.8 na 8V to nie wie w którym momencie wyciełem taka lote potocznie mówiąc i zniknełem 
Wielki szacun za taki osiąg 
 pozdrawiam! 

pietrasiak2 napisał(a):Sprawdzcie też sterownik szyb przekaxniki i czy przypadkiem szyba nie ma ciężkiego prowadzenia w silnikach szyb jest uklad przeciążeniowy prądu i liczący obroty silnika może widzieć inne położenie krańcowe szyby stąd to cofanie
 chyba ze jest tak jak mowisz ze lapie opor na prowadnicach to poluzowac wszystkie sruby mocujace prowadnice i wyregulowac je odpowiednio aby tego oporu nie bylo albo jak najmniejszy

he he dzieki za poradę Panowie 
 kłaniam sie 

pozdrawiam kolego 

Bo odłączylem akumulator bo robiłem pewną rzecz w silniku, oczywiscie wszystko sie zrestartowało i podłaczylem po zrobionej sprawie i wszystko działa 
 Szybasie domyka tak jak wcześniej 
 Nie ma zadnych odbić 
 Pozdrawiam i spróbujcie u sie 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości