nie działa prędkościomierz

Problemy zapytania związane z wnetrzem

Moderator: Moderator

nie działa prędkościomierz

Postprzez TG94 » 21 kwi 2015, o 11:43

Witam serdecznie,

Było już parę takich tematów, ale nie znalazłem żadnej pasującej odpowiedzi dotyczącej mojego przypadku. Otóż wymieniałem radio na nowe - robiłem tylko przekładkę - nic nie ruszałem jeśli chodzi instalację, kabelki w kostce zostały na swoim miejscu. Po zmianie radia nie działa prędkościomierz i licznik. Nie nalicza km. Gdy odłączyłem radio, prędkościomierz również nie zareagował. Podjąłem próbę sprawdzenia bezpieczników w skrzynce - wszystko w porządku. Poradźcie mi proszę co mam z tym zrobić. Pozdrawiam
TG94
Berbeć
 
Posty: 1
Dołączył(a): 8 sty 2015, o 00:30
Lokalizacja: Śląsk

nie działa prędkościomierz

 

Postprzez Thorsten » 21 kwi 2015, o 11:45

TG94, zacznij od prostej rzeczy, jak wyjecie licznika i obejrzenie przewodów z kostką do niego. Może coś nie łączy i trzeba tylko wyjąć, wpiąć mocniej. W poprzednim mk2 tak miałem, wyjąłem, wpiąłem na nowo i działało.
MK3
"I'd rather lose by a mile because i built my own car,
than win by a inch because someone else built it for me.
Your car is your story. Don't let someone else write the book."
Avatar użytkownika
Thorsten
Moderator Globalny
 
Posty: 1048
Dołączył(a): 2 cze 2013, o 16:17
Lokalizacja: BKL
Rocznik: 1996
Silnik: 1.6 AEE
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe





Powrót do Wnętrze

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości