Witam
od kilku dni jestem posiadaczem Golfa III i mam takie pytanie czy da się bez uszkodzenia9jesli tak to jak) wyjąć te kratki od nawiewów w środku auta?? A przy okazji w jaki sposób montowaliście swoje kieszenie do radia??? Pozdrawiam.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Re: Nawiewy demontaż
Yamaha_R1 napisał(a):Witam
od kilku dni jestem posiadaczem Golfa III i mam takie pytanie czy da się bez uszkodzenia9jesli tak to jak) wyjąć te kratki od nawiewów w środku auta?? A przy okazji w jaki sposób montowaliście swoje kieszenie do radia??? Pozdrawiam.
Bedzie bardzo ciezko je wyciagąć bez uszkodzenia, trzeba liczyc na fart i dobre ramki... wyciaga je sie łatwo bo wystarczy podwazyc i pociagąć do siebie ale tak jak pisalem czesciej pekają uchwyty niz wychodzą cala...
Mozna tez rozkrecić całą ramke z kratkami srubki są jak sie wpatrzysz w srodku ramek i pod plastikami maskujacymi... (po prawej stronie od radia, po lewej stronie i pod osłoną licznika)
-

K@mil - POMOCNIK

jak auto postoi w sloncu kilka godzin to nawet fajnie wychodza kilkanascie razy mi sie udalo bez uszkodzen
a zima to grzalem auto na maxa i wtedy wyciagalem. plastik nagrzany nie lamie sie tak jak zimny(pamietam z fizyki)
[ Dodano: 2011-07-07, 23:35 ]
da sie tylko ostroznie i tak jak napisalem.
a zima to grzalem auto na maxa i wtedy wyciagalem. plastik nagrzany nie lamie sie tak jak zimny(pamietam z fizyki)
[ Dodano: 2011-07-07, 23:35 ]
Yamaha_R1 napisał(a):miałem nadzieję że da się to wyjąć bez uszkodzenia
da sie tylko ostroznie i tak jak napisalem.
VW GOLF 1,9TDI 1z GT 66KW/90KM 95r
Yaesu FT-857D/President Texas/HF-P1/HV-10
Yaesu FT-857D/President Texas/HF-P1/HV-10
-

radomiak - Gaduła
• Strona 1 z 1