Na zapłonie słychać wiatrak

Problemy zapytania związane z wnetrzem

Moderator: Moderator

Na zapłonie słychać wiatrak

Postprzez DrateK » 16 gru 2013, o 21:57

Witam. Mam vento, ale skoro wszystko to jeden pies to piszę tutaj skoro i tak mam konto :-D
Gdy przekręcę kluczyk na zapłon wyraźnie słychać jak załącza się jakiś wiatrak. Problem polega na tym, że po podniesieniu maski nic tam nie słychać, wszystkie wiatraki powyłączane, kratki powyjmowałem nawet i cały czas słychać jakiś wiatrak, nie mam pojęcia o co tu chodzi. Miał ktoś podobny problem? Jeśli temat taki się pojawił wcześniej to z góry przepraszam. :hyhy:
Avatar użytkownika
DrateK
Czytacz
 
Posty: 25
Dołączył(a): 18 cze 2012, o 11:51
Lokalizacja: Zgierz

Na zapłonie słychać wiatrak

 

Postprzez pawel66600 » 16 gru 2013, o 23:38

DrateK napisał(a):Mam vento, ale skoro wszystko to jeden pies to piszę tutaj skoro i tak mam konto


A widzisz jednak to nie to samo, bo w Vento był wstawiany czasami Thermotronic i to właśnie jego wiatraczek, który zasysa powietrze z wnętrza u ciebie hałasuje :-) Obok radia w zaślepce masz takie krateczki a pod krateczką jest wiatraczek :-)

Obrazek
Szaleństwo czy głupota? Po prostu PASJA na zawsze. . .
Avatar użytkownika
pawel66600
Czytacz
 
Posty: 82
Dołączył(a): 29 kwi 2010, o 10:08
Lokalizacja: GK

Postprzez BartheZz_3 » 17 gru 2013, o 12:19

pawel66600 napisał(a):
DrateK napisał(a):Mam vento, ale skoro wszystko to jeden pies to piszę tutaj skoro i tak mam konto


A widzisz jednak to nie to samo, bo w Vento był wstawiany czasami Thermotronic

Obrazek


a widzisz jednak jeden pies bo w MKIII mam Climatronic i tez jest taki bajer :hyhy:
Obrazek
Na rozbiórce lepsiejszego ni ma :P
R.I.P Mystic B. [*]
Avatar użytkownika
BartheZz_3
Members
 
Posty: 4317
Dołączył(a): 16 cze 2011, o 10:24
Lokalizacja: PMI
Rocznik: 95
Silnik: 1Z
Paliwo: ON
Nadwozie: kombi

Postprzez pawel66600 » 17 gru 2013, o 16:01

BartheZz_3 napisał(a):Climatronic i tez jest taki bajer

Zgodzę się ale w Golfach nie montowali Thermotornica :-P

Nie wiem czy można czy nie można ale wrzucę link do naszej strony z poradą co zrobić jak szumi wiatraczek od thermotronica http://www.vwvento.org/porady/thermo/
Szaleństwo czy głupota? Po prostu PASJA na zawsze. . .
Avatar użytkownika
pawel66600
Czytacz
 
Posty: 82
Dołączył(a): 29 kwi 2010, o 10:08
Lokalizacja: GK

Postprzez DrateK » 17 gru 2013, o 20:44

No mam thermotronica :lol: . Dzięki panowie za odpowiedz bo już się bałem i myślałem po nocach co to może być :-P . Raz jeszcze dzięki.
Avatar użytkownika
DrateK
Czytacz
 
Posty: 25
Dołączył(a): 18 cze 2012, o 11:51
Lokalizacja: Zgierz


http://www.straszny.pl/nasiona-marihuany/



Powrót do Wnętrze

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości