Ma ktos jakąś orientacje jak sie montuje maty do foteli półkubełkowych ?
Nie chodzi mi o instalacje elektryczną tylko o same wsadzenie mat pod materiał do foteli.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
-

k0la - Badacz tematu
Hmm mi tez by sie przydala taka fotoporada, bo musze naprawic swoje, a umiejetnosci tapicerskich nie posiadam na stanie
wiec sie przylaczam do tematu
wiec sie przylaczam do tematu

R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
proszę bardzo ładna fotoporada http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=14&t=344191 

-

maxx - Badacz tematu
Ja to ale glupi jestem
widzialem przeca ta fotoporade juz wczesniej...
dobra poradze se chyba
dzieki maxx 
widzialem przeca ta fotoporade juz wczesniej...
dobra poradze se chyba
dzieki maxx 
R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
Ja jestem na etapie wyciągnięcia mat z 2 foteli - z siedziska i oparcia które ostatnio nabyłem.
Teraz pasowało by wyprać moje siedzenia do których chce wsadzić te maty i dać tapicerowi żeby mi przeszył niektóre miejsca na boczku tam gdzie sie zawsze przeciera materiał.
I dopiero będe zakładał maty
Co prawda ogarnąłem to bez tej fotoporady, ale dzięki że zainteresowałeś sie tematem i pomogłeś
pozdro
Teraz pasowało by wyprać moje siedzenia do których chce wsadzić te maty i dać tapicerowi żeby mi przeszył niektóre miejsca na boczku tam gdzie sie zawsze przeciera materiał.
I dopiero będe zakładał maty
Co prawda ogarnąłem to bez tej fotoporady, ale dzięki że zainteresowałeś sie tematem i pomogłeś
pozdro
-

k0la - Badacz tematu
Witam. Podłączył bym się do tematu mianowicie udało mi się kupić fotele z matami i przekaźnikiem. Ale tera pytanie jest tylko jeden przekaźnik 59 czy tak powinno być??? I co jest jeszcze mi potrzebne aby je podłączyć do końca.
-

Taksi - Gaduła
O.K. To w takim razie muszę do kąbinować jeden przekaźnik 59, włącznik wraz z wiązka i wiązkę idącą od foteli do skrzynki??? Dobrze myślę czy jest coś jeszcze???
-

Taksi - Gaduła
A ja mam takie pytanko trochę z innej beczki, a bez sensu zakładać nowy temat. Mam do kupienia maty grzewcze, i podobno w matach na plecy odłążą te włókienka. Planuje ich zakup tylko najpierw chce się dowiedzieć czym podkleić do materiału te włókna grzewcze, żeby było bezpiecznie, dobrze i żeby nic nie wypalić?
-

deusiwo - Members
- Silnik: ADZ
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Jeśli mówisz o przewodzie idącym w macie to nie powinno być z nimi problemu
ja użyłem nitki i doszyłem te kabelki do materiału co by nie latały pod tapicerce
a za ile kupujesz takowe maty??? Posiadam dwa zestawy mat jak by co 
ja użyłem nitki i doszyłem te kabelki do materiału co by nie latały pod tapicerce
a za ile kupujesz takowe maty??? Posiadam dwa zestawy mat jak by co 
-

Taksi - Gaduła
• Strona 1 z 1