Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Najlepiej jakbyś zrobił środek na ful wypasie czyli elektryka wsio climatronic dla mnie to by wyglądało najlepiej jakieś fajne fotele niebieskie podświtlenia kiera i miszek ręczny niebieską skórą niestety środek na wypasie będzie cie kosztował morze nawet więcej niż połowa wartości auta. 

-

dadi321vw - Badacz tematu
dadi321vw napisał(a):Najlepiej jakbyś zrobił środek na ful wypasie czyli elektryka wsio climatronic dla mnie to by wyglądało najlepiej jakieś fajne fotele niebieskie podświtlenia kiera i miszek ręczny niebieską skórą niestety środek na wypasie będzie cie kosztował morze nawet więcej niż połowa wartości auta.
obawiam się że raczej jego równowartość
- killah
Radi mk3 napisał(a):to wywal wszystko wstaw klatke jakieś 2 kubły i będziesz miał sportowo
dobrze gada - posłuchaj sie
-

Legionista - Members
Deske możesz wstawić z IV o wiele lepiej wygląda
Fotele i kanape daj do obszycie skórką
Podsufitka do wymiany
Boczki do obklejenia lub jeśli się nudzisz kup mate szklaną, żywicę i odmień je całkowicie
Kierownica , mieszek jak i drążek zmiany biegów do obszycia
Drążek dodatkowo możesz kilka cm podciąć
W zbędne oświetlenie lepiej nie inwestuj
Jednjym słowem wypatrosz go całkowicie i zrób wszystko od nowa
Choć sportowe to mają być osiągi a nie wnętrze
Ono ma być przytulne i miłe w użytkowaniu
Pozdrowionka
Fotele i kanape daj do obszycie skórką
Podsufitka do wymiany
Boczki do obklejenia lub jeśli się nudzisz kup mate szklaną, żywicę i odmień je całkowicie
Kierownica , mieszek jak i drążek zmiany biegów do obszycia
Drążek dodatkowo możesz kilka cm podciąć
W zbędne oświetlenie lepiej nie inwestuj
Jednjym słowem wypatrosz go całkowicie i zrób wszystko od nowa
Choć sportowe to mają być osiągi a nie wnętrze
Ono ma być przytulne i miłe w użytkowaniu
Pozdrowionka
-

gaceq - Badacz tematu
Legionista napisał(a):Radi mk3 napisał/a:
to wywal wszystko wstaw klatke jakieś 2 kubły i będziesz miał sportowo
dobrze gada - posłuchaj sie
a tak poważnie, jak dla mnie jak ktoś kupuje trójkę to znaczy że pasuje mu jej środek, więc po co go zmieniać na mk IV np, to zawsze bedzie tylko golf III i chyba o to w tym chodzi.
wg. mnie to tylko kierownica do obszycia i mieszek w skórkę...
-

darkmen21 - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 1.8
- Paliwo: PB
- Nadwozie: cabrio
Wcale nie
Kazdy zawsze bedzie mial swoje "widzi mi się" i na tym to polega aby coś zmieniać i czynić go dla nas lepszym. Dla mnie osobiście deska jest wielką porażką i planowalem wstawic ja z ver. IV kyora jest wg mnie o niebo ladniejsza
Jednemu cos sie podoba innemu nie - to naturalne. Najważniejsze to zrobić wnętrze aby to nam (właścicielą) się podobało 
Kazdy zawsze bedzie mial swoje "widzi mi się" i na tym to polega aby coś zmieniać i czynić go dla nas lepszym. Dla mnie osobiście deska jest wielką porażką i planowalem wstawic ja z ver. IV kyora jest wg mnie o niebo ladniejsza
Jednemu cos sie podoba innemu nie - to naturalne. Najważniejsze to zrobić wnętrze aby to nam (właścicielą) się podobało 
-

gaceq - Badacz tematu
Wiesz co, z kuli mnie i moich dzieci to sobie mozna w zebre obszyc auto wewnątrz, jednak ja ja decydowałem sie na wogóle markę VW to patrzałem na całoksztalt, a nie że: "ja buda fajno, ale środek to sobie z ferari zrobia."
Wymiana deski w troji na IV będzie wyglądać śmiesznie przy boczkach podsufitce i całym wnętrzy trójki, to chyba jest rzeczą logiczną że wnętrze trójki jest z innego rodzaju materiałów i inaczej wykonane, wiec jak dla mnie łączenie takich rzeczy to żenada
Wymiana deski w troji na IV będzie wyglądać śmiesznie przy boczkach podsufitce i całym wnętrzy trójki, to chyba jest rzeczą logiczną że wnętrze trójki jest z innego rodzaju materiałów i inaczej wykonane, wiec jak dla mnie łączenie takich rzeczy to żenada

-

darkmen21 - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 1.8
- Paliwo: PB
- Nadwozie: cabrio
Dobrze mowisz bo na samej wymianie deski sie nie konczy. Jesli ktos decyduje sie na modrenizacje wnetrza, musi zrobic wiele rzeczy aby wszystko jakos wspolgralo ze soba. Samo wstawienie deski to dopiero poczatek 

-

gaceq - Badacz tematu