Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
mieszek do tunelu USA
Witam koledzy powiedzcie mi czy dźwignia i mieszek wraz z tą plastikową osłonką co trzyma mieszek od środka od tunelu vento pasuje do tunelu USA??? Z góry dzięki za odpowiedzi 

- Macko0118
- Czytacz
kolego radi a nie da się czegoś zrobić zeby wcisnąć ten mieszek od vento?? Chodzi mi czy można coś pokombinować z lutownicą zeby przytopić ten plastik od spodu,czy w ogóle jest innych rozmiarów mieszek od vento a mieszek od usa?? 

- Macko0118
- Czytacz
Czekaj czekaj bo źle doczytałem rozumiem że chcesz wpakować mieszek od vento do tunelu USA. Ja chciałem zrobić odwrotnie wpakować mieszek od USA do tunelu vento i niestety jest za krótki u góry . Co do twojej operacji myślę że da się to wykonać z ty że musiałbyś ten mieszek jakoś wkleić.
-

Radi - Members
- Rocznik: 93
- Silnik: 2.8 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Na pewno nie będzie ok bo mieszek w tunelu vento jest zgrzany razem z plastikową podkładką a w tunelu USA jest podkładka na zatrzaski i jest to rozbieralne. Można pokusić się o wklejenie tego mieszka w tunel us ale to taka trochę sztuka.
-

Radi - Members
- Rocznik: 93
- Silnik: 2.8 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
• Strona 1 z 1