Witam! Mam Golfa Cl 92r i ma on twarda deskę.
Czy jest jakiś problem aby zmienić z twardej na miękką?
Jak wygląda sprawa schowka? Nie mam u siebie żadnej poduchy?
Czy oprócz gołej deski będę jeszcze potrzebował jakieś pierdoły?:)
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
miekka deska pasuje bez przerabiania w miejscie twardej, wszystkie plastiki bedziesz mial ze swojej... co do schowka to mozesz sobie zamontować obojetnie jaki chcesz i w miejsce poduszki i pod poduszka
zalezy co chcesz mieć
zalezy co chcesz mieć-

K@mil - POMOCNIK

ok.Dzieki mam jednak jeszcze jeden problem.Mam Golfa 92r 1.9 D i posiada on ssanie ręczne(wajcha z lewej strony po otwarciu drzwi kierowcy w desce)
Czy da się to jakoś przerobic?
Domyslam sie ze miekka deska nie miala juz dziury na linke od ssania
Czy da się to jakoś przerobic?
Domyslam sie ze miekka deska nie miala juz dziury na linke od ssania
- jacol210
- Czytacz
-

Karol B. - Members
No chodzi mi ogólnie o to zeby założyć moją dzwignie od ssania do nowej miękkiej deski
Myslalem ze pewnie bede musial nawierac dziurke na linke....
[ Dodano: 2011-03-17, 19:35 ]
Jeszcze jedno pytania czy musze szukac miekkiej deski od Diesla zeby zalozyc ta dzwignie bez przeróbek czy od benzyny tez moze byc?
[ Dodano: 2011-03-18, 10:10 ]
Powie mi ktoś jak wyglada kwestia ssania i miękkiej deski?
Myslalem ze pewnie bede musial nawierac dziurke na linke....
[ Dodano: 2011-03-17, 19:35 ]
Karol B. napisał(a):MaJest pod ta zaslepka dluga w ktora wchodzi ta galka od ssania
Taka dziurka, jesli Ci o to chodzi
Jeszcze jedno pytania czy musze szukac miekkiej deski od Diesla zeby zalozyc ta dzwignie bez przeróbek czy od benzyny tez moze byc?
[ Dodano: 2011-03-18, 10:10 ]
Powie mi ktoś jak wyglada kwestia ssania i miękkiej deski?
- jacol210
- Czytacz
A nie masz jakiegos znajomego co ma golfa lub vento? Wtedy dokladnie bys wiedzial...
Bo u mnie jest ta dziurka pod ta listwa i mam miekka deske. W benzynie to nie wiem...
Bo u mnie jest ta dziurka pod ta listwa i mam miekka deske. W benzynie to nie wiem...-

Karol B. - Members
Karol B. napisał(a):A nie masz jakiegos znajomego co ma golfa lub vento? Wtedy dokladnie bys wiedzial...Bo u mnie jest ta dziurka pod ta listwa i mam miekka deske. W benzynie to nie wiem...
No właśnie nie mam nikogo takiego....
- jacol210
- Czytacz
Moze ktos kto ma miekka w benzynie sie wypowie, lub na szrot podjedz, niech pokaza
Jak miekka i z dziura to bierz
[ Dodano: 2011-03-21, 19:40 ]
Luknalem dzis do kumpla ktory ma benzyniaka, ale twarda deske i on ma tez ta dziurke... Wiec zapewne klepali wszystkie deski z dziurami, a pozniej juz po kolei wstawiali czy to do beny, czy diesla-takie moje zdanie
Jak miekka i z dziura to bierz
[ Dodano: 2011-03-21, 19:40 ]
Luknalem dzis do kumpla ktory ma benzyniaka, ale twarda deske i on ma tez ta dziurke... Wiec zapewne klepali wszystkie deski z dziurami, a pozniej juz po kolei wstawiali czy to do beny, czy diesla-takie moje zdanie

-

Karol B. - Members
Wszystko jest to samo. Pozdro
Apropo twardej dechy nadaje sie do też ładnej przeróbki np. do obszycia skórą lub do wygładzenia i polakierowania na dowolny kolor.
Mtuner™
Apropo twardej dechy nadaje sie do też ładnej przeróbki np. do obszycia skórą lub do wygładzenia i polakierowania na dowolny kolor.
Mtuner™
Jeśli zobaczysz mnie we wstecznym lusterku to nie próbuj wciskać gazu... ja już to zrobiłem!!!
moj-golf/mtuner-reaktywacja-vr6-t5834.html
moj-golf/mtuner-reaktywacja-vr6-t5834.html
- MTuner
- Badacz tematu
• Strona 1 z 1