Mam zamiar kupić rejestrator jazdy w lusterku ale zastanawia mnie kąt ustawienia lusterka dla kierowcy żeby dokładnie widzieć całą tylną szybę.Teraz co z obiektywem tego rejestratora?Czy jest regulowany żeby filmował na wprost a nie prawą stronę przed maską(kąt lusterka).Rejestrator jest mocowany do lusterka obecnego wewnątrz.
fosfor4 napisał(a):Teraz co z obiektywem tego rejestratora?Czy jest regulowany żeby filmował na wprost a nie prawą stronę przed maską(kąt lusterka).
Nie podałeś żadnego przykładu (link do produktu) . Ale na chłopski, obiektyw powinien być regulowany.
Odradzać nie będę. Jednak.. czy nie lepiej i poręczniej kupić rejestrator na przyssawkę bądź z uchwytem przykręcanym do stopki lusterka? O lepszych parametrach?
Paweu, Chodzi o to żeby był na stałe w samochodzie a nie załadać i zdejmować.Na allegro imituje lusterko - fajna rzecz, nie zainteresuje złodzieja odrazu.Niema tam opisu o regulacji obiektywu.Zapytałem bo może ktoś miał z tym do czynienia lub się dobrze orientuje...!Linku jeszcze nie umię wkleić...
Paweu, Tak,tak właśnie to lusterko z rejetratorem !I tu teraz pytanie o ten obiektyw - bo to urządzonko przylega do samochodowego a samochodowe jest pod kątem żeby widzieć tylną szybę !Czy elektronicznie pytać sprzedającego na allegro ?!