Część trzymająca się szyby jest stabilna, jednak ta, z którą scalone jest lusterko ma luzy, pojęcia nie mam jak do ugryźć, jest jakaś szczelina na złączu tych dwóch elementów od strony szyby, czyżby tam coś trzeba zrobić?
A wymieniałeś może szybe? Niewiem czy to prawda ale jak ja wymieniałem swoją to mechanik mówił mi ze w mk3 było kilka rodzajów szyb i rózniły się właśnie mocowaniem lusterka może dlatego nie pasuje
pom, mi również luźno lata, u mnie jest ułamany jeden ząbek w miejscu łączenia lusterka z ramieniem. Tam jest taki metalowy pierścień który ściska te zęby. Ja go po prostu mocniej zacisnąłem i trzyma się bez jednego zęba.
Po raz, to powiedzcie co ma wspólnego z tym rodzaj szyby Po dwa, PiJey88 , odnoszę wrażenie, że jesteś najbliżej racji w moim problemie..
Po trzy, jeśli chciałbym wymienić samą tą część (nieprzyklejaną do szyby, tylko tą scaloną z lusterkiem), to jak to ustrojstwo bezkolizyjnie zdjąć?
Po cztery,tymczasem dzięki wszystkim za pomoc
pom, aby to zdjąć to musisz rozgiąć blaszkę (pierścień) na zaczepach i mocno pociągnąć to zeskoczy z kulki, ale wątpliwe aby udało się nowe tam wcisnąć. Ja planuję kupić całe lusterko (używka max 30 zł) i przykleić do szyby.