Moje mk3 “go to work, send your kids to school follow fashion, act normal walk on the pavements, watch T.V. save for your old age, obey the law Repeat after me: I am free”
aha, czyli rzezba jak w licznku z mk4... to pewnie mi się nie będzie chciało z tym bawić
Moje mk3 “go to work, send your kids to school follow fashion, act normal walk on the pavements, watch T.V. save for your old age, obey the law Repeat after me: I am free”
no to jesli mam na 1 i ten ma na 1 to? sa tu jakieś spece od tego?
aha, no to dzięki w takim razie i poszukam dokładniej w necie coś na ten temat.
Jeśli to jest wtyk 32 pinowy (a chyba tak, bo mamy takiego Polo w domu - to na konkurencyjnym Forum był o tym temat.
Jeśli starsza wtyczka 28pinowa - wchodzi bez zmian, jest wzięte z półki Golfa i wstawione do Polo.
W VW jest częstym zjawiskiem że jeden model jest "dawcą" części dla innego modelu.
Zico63, oczywiście tylko Polo miało różne liczniki to o którym ja piszę było podświetlane diodami SMD (całe nie tylko kontrolki) i pełna elektronika w liczniku
a te stare młynki to zapewne pasują do naszych golfików
No, tak - ten o którego chodzi Koledze e2 jest właśnie ten nowy i bez przeróbki (jak pisał Kolega Ka@mil) się nie da. Jednak na necie są opisy (słowa pinout trzeba szukać).
A kiedyś widziałem na parkingu gościa z licznikiem T4; jak zapewniał właściciel - wszeł mu bez tego nacinania i naginania obudowy, wymaganego przy licznikach z Polo'99-Przejściówka