pytanie , jak podłączyć kopertówki?
zmieniam boczki drzwi z czarnych na jasne popielate z kopertówkami i tu pytanie jak je podłączyć
tzn w tą kostkę wielką skręcaną pomiędzy drzwiami a karoserią,
powinny być podłączone pod ten dzyndzel od oświetlenia kabiny po otwarciu drzwi ale gdzie i jak? ktoś przerabiał ? podpowie?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Ja robiłem tak, że + brałem z czerwono-białego kabla(w drzwiach do centralnego u mnie idzie), a masa z krańcówek - brązowo-żółty(w lewej krańcówce), brązowo-zielony(prawa krańcówka). Działa tak, że pali się po otworzeniu tylko danych drzwi i gaśnie po zamknięciu. Aa i masę ciągnąłem nowym kabelkiem prosto od krańcówki, przez próg, przelotkę w drzwiach i do lampki/kopertówki 

-

Karol B. - Members
nie dalej jak dobry miesiac byl przerabiany ten temat tutaj u nas na forum
Zielony Family: moj-golf/zielona-perla-by-grzesiek2507-t58764.html
Moj poprzedni "Europe":
moj-golf/czerwony-golfik-by-grzesiek2507-t46031.html
Moj poprzedni "Europe":
moj-golf/czerwony-golfik-by-grzesiek2507-t46031.html
-

Grzesiek2507 - Members
Karol B. dzięki choć ja nie mam centralnego , tylko fabryczny
Grzesiek2507 możliwe ze był "wałkowany" ale przez miesiąc to jest nabitych kilkaset jak nie więcej postów i nawet szukajka zawodzi,
jak wiesz gdzie to było to podaj linka i pomóż, bo napisać że "było" to każdy może i wtedy ilość postów każdemu szybko wzrośnie ale nie oto chyba chodzi na tym forum prawda?
Grzesiek2507 możliwe ze był "wałkowany" ale przez miesiąc to jest nabitych kilkaset jak nie więcej postów i nawet szukajka zawodzi,
jak wiesz gdzie to było to podaj linka i pomóż, bo napisać że "było" to każdy może i wtedy ilość postów każdemu szybko wzrośnie ale nie oto chyba chodzi na tym forum prawda?
-

mkkay - Members
mkkay napisał(a):jak wiesz gdzie to było to podaj linka i pomóż
Porada od kolegów z forum Ventylka:
http://www.vwvento-fans.com/porady/9.pdf
-

Gofer - Gaduła
Gofer dzięki 
moja biała strzała- moj-golf/biala-strzala-variant-1-9td-t50990.html
Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
-

mkkay - Members
• Strona 1 z 1