Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
kontrolka paliwa golf 3
Witam wszystkich serdecznie mam pewien problem otóż wczoraj w moim golfie wymieniłem sobie całe zegary bo zachciało mi re obrotomierza i tak wszystko Jest ok ale wsadziłem sobie żarówke do rezerwy i ona się cały czas pali mimo że wczoraj trochę zalałem paliwa. Więc czemu się tak dzieje może ktoś miał Już Taki problem golf to rocznik 93 1.4 abd pozdrawiam.
- michalek2006
- Berbeć
kolego co rozumiesz przez troche zalałem?? bo dla jesnych trochę oznacza 1l a dla drugich 5litrów sprecyzuj ile paliwa pokazuje ci wskaznik na liczniku najlepiej zalej ponad rezerwe i wtedy zobaczysz czy kontrolka zgaśnie
- wrubson
- Czytacz
Ja zalałem tyle ze wskażnik jest na tej cienkiej pierwszej kresce nie jest na polu czerwonym,jak licznik zakładałem owszem miałem rezerwę ale potem podjechałem na stacje zalełem 10L i wskażnik zgasł i po kilku minutach się zapalił.Wczoraj odczepiałem akumulator na kilka minut i kontrolka zgasła po czym się zapaliła.
[ Dodano: 2012-03-13, 19:13 ]
Czy miał ktoś taki właśnie problem
[ Dodano: 2012-03-13, 19:13 ]
Czy miał ktoś taki właśnie problem
- michalek2006
- Berbeć
a moze pływak się zawiesił ?
czy problem juz rozwiązany?
czy problem juz rozwiązany?

Mój Concept
moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html
<b>"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"</b>
moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html<b>"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"</b>
-

jasiu0997 - Members
• Strona 1 z 1