Witajcie.
mam calkowity remont samochodu. Srodek do golej blachy rozebrany.
Tapicerki wypralem, wyczyscilem. Dylemat to plastiki , tunel i kokpit.
Nie sa w najlepszym stanie, chcialbym je odnowic. I pytanie do Was, robil ktos z Was juz tak?
W jaki sposob? Jaki efekt koncowy?
Mam mk3 srodek robie na czerwono czarny.
Pozdrawiam.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
za to zdanie : "Mam mk3 srodek robie na czerwono czarny. " zaraz pojawia sie zrypki
najlepiej kupic nowy srodek bo bedzie najtrwalej bo sa pasty itp ale to na chwile tylko.
najlepiej kupic nowy srodek bo bedzie najtrwalej bo sa pasty itp ale to na chwile tylko.
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
vredny jedziesz na szrot pobliski kupujesz deskę całą i wszystko co Ci potrzebne za dobre pieniążki
To samo z tunelem i z resztą . Środków czarnych jest od groma także nie ma problemu z dostępnością
To samo z tunelem i z resztą . Środków czarnych jest od groma także nie ma problemu z dostępnością

-

Gesiu_15 - Moderator Globalny
- Rocznik: 1994
- Silnik: 2.0 2E GTI
- Paliwo: PB+LPG
vredny są środki do odnowy kokpitu . Sam zwykły PLAK , nabłyszcza i fajnie wygląda
w żadne malowanie bym się nie bawił , efekt mizerny . Chyba że obklejenie materiałem , flokowanie .
w żadne malowanie bym się nie bawił , efekt mizerny . Chyba że obklejenie materiałem , flokowanie .
-

vredny napisał(a): Ale np plastiki przy progach . ? Porysowane, poprzecierane.
ostatnio jak byłem na szrocie to widziałem 2 środki w świetnym stanie , trzeba poszukać i napewno znajdziesz .
-

-

Znaczy ja robię czarny sufit, kokpit, wszystkie plastiki. Siedzenia beda czarne, ze wstawka czerwona, boczki drzwi czerwone. Mieszek na biegi czarny z czerwonymi niccmi obszyte. czerwone kratki na przednich glosnikach. Czarna podsufitka. Cos na takiej zasadzie planuje ogarnac
Jak na razie to stoi tylko fotel kierowcy w aucie, bo musialem do garazu wjechac. a tak gole blachy, odrazu latki porobilem w podlodzem progi wymieniam. Ma on mi troche posluzyc, wiec chce go jakos dobrze zrobic
tak nie w temacie. Co sadzicie o sportowym zawieszeniu g60? Czy moze lepiej gwint zalozyc?
Jak na razie to stoi tylko fotel kierowcy w aucie, bo musialem do garazu wjechac. a tak gole blachy, odrazu latki porobilem w podlodzem progi wymieniam. Ma on mi troche posluzyc, wiec chce go jakos dobrze zrobic
tak nie w temacie. Co sadzicie o sportowym zawieszeniu g60? Czy moze lepiej gwint zalozyc?
- vredny
- Berbeć
vredny napisał(a):tak nie w temacie. Co sadzicie o sportowym zawieszeniu g60? Czy moze lepiej gwint zalozyc?
Staramy się nie zbaczać z tematu
.
Ja stawiam na gwint. Masz pełną regulację jak chcesz. Jak założysz kit (brak regulacji, jeździsz cały czas na tym samym prześwicie) to potem możesz żałować, że nie kupiłeś gwintu.
-

palio - Administrator
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z++
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
• Strona 1 z 1