Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Klej do pianki
Witam. Mam Pytanko: Wie ktoś może jak się fachowo nazywa klej którym przyklejona jest pianka znajdująca się pod tapicerką drzwi do drzwi? bo rozbierałem zamki więc musiałem odkleić tą piankę a teraz chciałbym to zakleić profesjonalnie tak jak to powinno być. Jest to coś czarnego podobnego do masy bitumicznej ale konkretnej nazwy nie znam i nawet nie wiem co kupić aby zastąpić czymś podobnym. Proszę o porady.
ZAPRASZAM-> http://www.golf3.pl/topics2/14-aex-vt53 ... ght=#38001 <-ZAPRASZAM
-

golfik60 - Badacz tematu
Re: Klej do pianki
golfik60 napisał(a):Witam. Mam Pytanko: Wie ktoś może jak się fachowo nazywa klej którym przyklejona jest pianka znajdująca się pod tapicerką drzwi do drzwi? bo rozbierałem zamki więc musiałem odkleić tą piankę a teraz chciałbym to zakleić profesjonalnie tak jak to powinno być. Jest to coś czarnego podobnego do masy bitumicznej ale konkretnej nazwy nie znam i nawet nie wiem co kupić aby zastąpić czymś podobnym. Proszę o porady.
Kup czarny silikon do szyb
i będzie tak samo
Tylko ze nie polecam Ci tego
bo jak wiesz bardzo ciezko schodz ten silikon jak i ten oryginalny i ten do szyb
Kup zwykły silikon i przyklej w paru miejscach tą gąbkę... przy nastepnej rozbiórce będzie łatwiej a nigdy nic nie wiadomo
-

K@mil - POMOCNIK

• Strona 1 z 1