jak ja otworzyc? i jak myslicie co moglo sie stac?Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
klapa tylna
Koledzy mały kłopot już kiedyś zmieniałem zamek w tylnej klapie (troche to bylo pomiśkowane) ale działało od kilku dni jednak klapa przestała sie w ogole otwierac - wciskam guzik wchodzi do srodka i sie wraca nic sie nie dzieje
jak ja otworzyc? i jak myslicie co moglo sie stac?
jak ja otworzyc? i jak myslicie co moglo sie stac?- Czesław7
- Badacz tematu
Re: klapa tylna
Czesław7 napisał(a):Koledzy mały kłopot już kiedyś zmieniałem zamek w tylnej klapie (troche to bylo pomiśkowane) ale działało od kilku dni jednak klapa przestała sie w ogole otwierac - wciskam guzik wchodzi do srodka i sie wraca nic sie nie dziejejak ja otworzyc? i jak myslicie co moglo sie stac?
ja ostatnio jak nie mogłem otworzyć auta
wpadłem na tylną kanapę ściągnąłem plastikową osłonkę i tam szła taka srebrna linka za którą pociągnąłem i bagażnik odskoczył ;d-

vinni_pl - Badacz tematu
Czesław7 napisał(a):wciskam guzik wchodzi do srodka i sie wraca nic sie nie dzieje jak ja otworzyc? i jak myslicie co moglo sie stac?
Może pękł ten plastikowy mechanizm... ściągnij boczek bagażnika i zobacz...
-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
Dokładnie, zrób tak jak piszą koledzy wyżej. Wejdź do bagażnika od środka (żeby było Ci wygodniej to też wyjmij tą półkę żebyś mógł siedzieć tam), ściągnij boczek i sprawdź co tam się stało, możesz poprosić kolegę albo kogoś aby wciskał guzik od otwierania klapy a ty patrz co się dzieje.
-

golf 1.4 - Gaduła
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1.4 ABD
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
• Strona 1 z 1