Kierownica MK4 w MK3

Problemy zapytania związane z wnetrzem

Moderator: Moderator

Kierownica MK4 w MK3

Postprzez KanedA » 29 lut 2008, o 15:03

Witam,

Od pewnego czasu, zastanawia mnie jedna rzecz... czy można przełożyć kierownicę z MK4 do MK3? Sportowej nie chcę... a taka z atrapą air bag'a z MK4 mi sie podoba. Można przełożyć, czy trzeba coś modyfikować?

Pozdrawiam,
Avatar użytkownika
KanedA
Czytacz
 
Posty: 29
Dołączył(a): 5 sie 2007, o 18:31
Lokalizacja: Radzionków

Kierownica MK4 w MK3

 

Postprzez krazek1 » 29 lut 2008, o 15:31

Podobno jest duża szpara między kierownicą a plastikami i kijowo to wtedy wygląda. Jak masz kluczyk scyzoryk to przy kierownicy od mk4 do stacyjki go nie włożysz.
Avatar użytkownika
krazek1
VIP
 
Posty: 469
Dołączył(a): 25 maja 2007, o 10:16
Lokalizacja: Szczecinek

Postprzez Aro » 29 lut 2008, o 15:43

Obrazek

taka szpara zostaje
Avatar użytkownika
Aro
VIP
 
Posty: 1328
Dołączył(a): 28 paź 2007, o 10:45
Lokalizacja: Gostynin

Postprzez KanedA » 29 lut 2008, o 16:06

:-o masakra jakaś... a przy tej 3ramiennej kierownicy tez? :/ jak coś takiego się dzieje, to ja odpuszczam... :-|
Avatar użytkownika
KanedA
Czytacz
 
Posty: 29
Dołączył(a): 5 sie 2007, o 18:31
Lokalizacja: Radzionków

Postprzez Aro » 29 lut 2008, o 21:17

trójramienna z mk4 cabrio tych pierwszych powinna pasować i ew. delikatnie odstawać.
Avatar użytkownika
Aro
VIP
 
Posty: 1328
Dołączył(a): 28 paź 2007, o 10:45
Lokalizacja: Gostynin

Postprzez Older_Grand » 10 lut 2013, o 15:48

Aro napisał(a):Obrazek

taka szpara zostaje


a mam takie pytanie a jak by założył tzw pająka, manetke z golfa 4/bory chodzi o te kierunki, wycieraczki sterowanie kompem itd. Ja myślę w 3jce zmienic licznik na te od 4, i myślałem ten o tym pajączku i kierownice, może ktoś tak zrobił?
Older_Grand
Berbeć
 
Posty: 4
Dołączył(a): 8 lut 2013, o 14:41
Lokalizacja: Podkarpacie

Postprzez rasta95 » 2 lis 2013, o 20:56

odkopuje xd

Kolego zmieniles kierownice i wsadziles może tego pajaka na tego z mkIV?
Sam się na tym zastanawiam i przydałaby się pomoc :)
rasta95
Czytacz
 
Posty: 29
Dołączył(a): 16 wrz 2013, o 19:42
Lokalizacja: Rz

Postprzez krzysiogol » 11 lis 2013, o 23:53

Ja wymieniałem kiedyś, ale niestety wyszło tak jak na zdjęciu wyżej.
Słyszałem, że jedną z opcji jest wymiana całej deski rozdzielczej. Gdzies w necie to jest pokazane.
krzysiogol
Czytacz
 
Posty: 108
Dołączył(a): 20 wrz 2012, o 20:51
Lokalizacja: Warszawa





Powrót do Wnętrze

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości